XDefiant: hihetetlen, de megjelenési dátumot kapott

A Ubisoft végre kitűzte, hogy a free-to-play, többjátékos belső nézetes lövöldözős játéka mikor fog a nyilvánosság elé lépni, így a sok halasztás után a francia kiadó San Franciscóban található stúdiójának terméke a rajtvonalon áll.

 

A Ubisoft megköszönte, hogy a szervertesztelésben mennyien részt vettek, és örömmel fogadta a visszajelzést, így május 21-én indul az előszezon PlayStation 5-ön, Xbox Series-en és PC-n. Ez az időszak hat hétig fog tartani, és pontosan 21-én, magyar idő szerint este hét órakor kezdődik, és a szerverteszteléses tartalom mind ott lesz az XDefiantban. Öt frakció lesz (Echelon, Phantoms, Cleaners, Libertad, illetve a megvásárolható vagy megnyitható Dedsec… ide fajult a Watch_Dogs csapata?), pályákból pedig több (Arena, Attica Heights, Dumbo, Echelon HQ, Emporium, Liberty, Mayday, Meltdown, Midway, Nudleplex, Pueblito, Showtime, Times Square, Zoo – összesen 14), illetve fegyverből 24.

Négy játékmód lesz a játékban (Hot Shot, Occupy, Escort, Zone Control), továbbá gyakorolnli lehet a ranked lejátszási listán 4v4 meccseken (ugyanaz a négy mód, csak a Domination van a Hot Shot helyett). A szervertesztelés és a belsős tesztelés alatt megszerzett jutalmak a megjelenéskor elérhetőek lesznek. Háromhavonta jönnek az új szezonok. Az első frakciójának kódneve Ruby, a másodiké Buzz, a harmadiké Orchard, a negyediké Horde, és mindegyikük hoz három-három új fegyvert és pályát (tehát összesen 12-12), illetve egy-egy 90 szinű battle passt. Új arena és progression módok, ranked mód, privát meccsek és caster camok lesznek, a versengést fairnek szeretnék tartani, a kezdőknek pedig üdvözlő lejátszási lista és gyakorló zónák lesznek. A megjelenés előtt további részleteket fog közölni a játékról a Ubisoft San Francisco.

Az XDefiant május 21-án rajtol el PlayStation 5-ön, Xbox Series-en és PC-n (Ubisoft Connect; a Steam már luxus nekik?). Csak aztán nehogy úgy járjon, ahogy anno a Hyper Scape is. Ki emlékszik a Ubisoft battle royale kísérletére? A francia kiadó az élő szolgáltatású (live service) ágazatban erősíteni akar, de így nem lesz könnyű.

Forrás: Gematsu, Ubisoft

 

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu