Steam Deck: végre könnyebben működésre bírhatjuk a GeForce Now-ot!

STEAM DECK HÍREK – A Valve hordozható PC-jén most már nem kell szakavatottnak lenni ahhoz, hogy fel tudjuk telepíteni az Nvidia szolgáltatását, ugyanis „a zöldek” jelentősen megkönnyítették az installálási folyamatot.

 

Egy béta telepítési módszert tett közzé a cég, és ez automatikusan konfigurálja a GeForce Now böngészőjét a Steam Deck játékra szánt (gaming) módjában. A telepítési script automatikusan feltelepíti a Google Chrome-ot, majd a szükséges beállításokat is elvégzi, hogy segítsen a felhasználóknak az Nvidia felhős platformjára való bejelentkezéshez, és így streamelhessék a kedvenc játékaikat. A múlt heti, 2.0.62-es frissítéssel már lehet egy kontrollerrel is navigálni az appot, így nem csak a Steam Decken, hanem az Asus ROG Ally-n, a Logitech G Cloudon, a Lenovo Legion Go-n, az MSI Claw-on, illetve a Razer Edge-en is könnyen kezelhetjük.

Így elérhetjük a GeForce Now májusi frissítésével érkező játékokat is: Little Kitty, Big City (új megjelenés a Steamen és Xboxon, PC Game Pass, megjelenési dátum: május 9.), Ships at Sea (új megjelenés a Steamen, május 9.), The Rogue Prince of Persia (új megjelenés a Steamen, május 14.), Men of War II (új megjelenés a Steamen, május 15.), Die by the Blade (új megjelenés a Steamen, május 16.), Norland (új megjelenés a Steamen, május 16.), Gestalt: Steam & Cinder (új megjelenés a Steamen, május 21.), Synergy (új megjelenés a Steamen, május 21.), SunnySide (új megjelenés a Steamen, május 21.), Crown Wars: The Black Prince (új megjelenés a Steamen, május 23.), Capes (új megjelenés a Steamen, május 29.), Colony Survival (Steam), Exo One (Steam), Farmer’s Life (Steam), Honkai: Star Rail (Epic Games Store), Phantom Brigade (Steam), illetve Supermarket Simulator (Steam).

De a Stormgate legújabb zárt bétatesztje, a nyílt világú, taktikai FPS műfajú Gray Zone Warfare, a MotoGP 24, a belső nézetes gyárépítő Foundry (Steam korai hozzáférés), a külső nézetes kalandjáték Indika, és az Orcs Must Die! 3 (Epic Games Store) is megemlíthető. Persze nem mindegyikük van a Steam Deckre szabva.

Forrás: WCCFTech, Nvidia

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu