Remake-et kaphat a Fallout 2; melyik konzolon jobb a Fallout 4?! [VIDEO]

Úgy tűnik, a Fallout 2 teljes remake-et kap, mégpedig a Fallout 4 motorjával!

 

 

Az Amazon Fallout-sorozatának sikere után, amelyet most megújítottak egy második évaddal, az RPG-franchise szeretett játékai hatalmas növekedést tapasztaltak a visszatérő játékosok és az új felfedezők körében, akik szívesen megnéznék, mi ez a nagy felhajtás. Így nincs is jobb alkalom arra, hogy elmerülj mindabban, amit a Fallout kínál – most éppen egy Fallout 2 remake formájában!

 

Mit várhatnak a Project Arroyótól a Fallout 2 rajongói?

 

Sokak számára a Bethesda poszt-apokaliptikus sorozatának megismerése 2008-ban a Fallout 3-mal kezdődött. Ám mielőtt a Bethesda megszerezte volna a sorozat jogait, az első két fővonalbeli játékot az Interplay Productions adta ki. Az eredeti Falloutot 1997-ben, a folytatást pedig a következő évben.

Idén februárban röppent fel a hír, hogy készül a Fallout 2 rajongói remake-je, amelyet a Fallout 4 Creation Engine-je hajt.

A szóban forgó Fallout 2 remake-et a Fallout: Project Arroyo névre keresztelték. Megjelent egy location trailer, amelyből megtudhattuk, hogy mire számíthatunk a projekttől.

Most egy új trailer jött ki (lásd a cikk végén), amely az 1998-as Fallout 2 játék és a készülő remake összehasonlítását mutatja be. A 90-es évek végén a Fallout-sorozat egészen más játék volt, mint ami ma.

Persze, mind a két eredeti játék posztapokaliptikus RPG, de ezek is izometrikus perspektívában játszott point-and-click kalandjátékok voltak. Ezért lenyűgöző látni a Fallout: Project Arroyo összehasonlító trailerét. Ebben egymás mellett látható a régi Fallout 2 és a rajongói remake.

Jelenleg a Fallout: Project Arroyo még nem rendelkezik megjelenési dátummal. Lehet, hogy még éveket várhatunk rá. Mi több, hasonlóan a Fallout: Vault 13-hiz és a Fallout: Londonhoz, a Fallout: Project Arroyo is csak PC-re készül, konzolokra nem lesz elérhető.

 

 

Ha azon gondolkodsz, hogyan javíthatod ki a Fallout 4 "Crashing on Startup" PS5-hibáját, segítünk. Itt van minden, amit tudnod kell a probléma kezeléséhez. Fallout 2

 

 

Hol jobb a Fallout 4, PS-en vagy Xboxon?!

 

Amióta a Falloutot az Amazon Prime-on sugározzák, a játékosok hullámzása látható és érezhető a Wastelandben. Az újoncok többsége elhagyja a Menedéket, hogy felfedezze a Fallout 4-et, és ezzel a döntéssel együtt jár egy másik: melyik konzolon játsszon?

Nem akarom kétségbe vonni a PlayStation 5 frissített változatát, de az Xbox a jobb választás, ha megengedheted magadnak, hogy mindkét konzol tulajdonosa legyél.

Ez most nem azokra a zavaros üzenetekre utal, amelyeket a PS5-felhasználók kaptak, amikor a PS Pluson keresztül próbáltak játszani a Bethesda RPG-jével. Valami egészen másról szól.

Ugyanis Xboxon a Bethesda Creation Clubja jobb választékot nyújt, mint PlayStation-párja.

Vitathatóan még mindig a PC-s játékosok kezében van minden lap a modding lehetőségek tekintetében. Ám a Creation Club minden bizonnyal megnyitotta a dolgokat az Xbox játékosok előtt. Sajnos a PS5-ös játékosok számára a Sony mod-használattal kapcsolatos merev álláspontja miatt a lehetőségek nem elérhetőek.

Az új játékosoknak még akkor is van mit felfedezniük, ha modolatlan Fallout 4-gyel játszanak. Mégis, a lehetőségek és a testreszabás ilyen nagy mennyiségének elvesztését meg fogják érezni azok, akik előnyben részesítik a játékélményük fokozását.

Azon kívül, hogy veszel magadnak egy Xboxot, van egy másik módja is annak, hogy a legjobb Fallout-élményt kapd: telepítsd inkább a New Vegast a Fallout 4 helyett!

Ez persze szubjektív vélemény. Természetesen mindenki maga dönti el, milyen játékokat, illetve konzolt preferál. A Fallout 4 PS5-ön is remek játék. Ráadásul a Fallout 3 remake a jelek szerint hamarabb jöhet, mint vártuk. Szóval itt az idő mindannyiunknak visszatérni a Pusztaságba!

Forrás: YouTube

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu