Megérkezett A Hatalom Gyűrűi 2. évadának előzetese, a cselekmény árulkodó részleteivel! [VIDEO]

MOZI HÍREK – A Gyűrűk Ura: A Hatalom Gyűrűi (The Lord of the Rings: The Rings of Power) sorozat második évadának trailere Szauron hatalomra jutásának hátborzongató történetét mutatja be, méghozzá talán közelebb ahhoz, ahogyan az első évadban vártuk…

 

 

A Gyűrűk Ura: A Hatalom Gyűrűi (The Lord of the Rings: The Rings of Power) teaser trailerét az Amazon a New York-i upfront prezentáció során mutatta be. Az új évad premierje idén augusztus 29-én lesz a Prime Videón. Az új teaser a fantasy egyik legikonikusabb antagonistája, Szauron felemelkedésébe enged bepillantást. (Nézd meg a trailert a cikk végén!)

A Charlie Vickers által alakított Szauron ravaszul beépül a tündék soraiba, egyikük álcáját felvéve: manipulációja közvetlenül befolyásolja a Charles Edwards által alakított Celebrimbor kovácsmestert a sorozat nevét viselő mágikus gyűrűk megalkotásában….

A Prime Video trailere fenyegető orkok, invazív, kúszó indák és egy nyugtalanító, féreggel fertőzött mocsár jelenlétét sejteti, amely Középfölde érintetlen földjeit fenyegeti. Ezek a nyugtalanító elemek megalapozzák az epikus csatákat, amelyek kibontakoznak, miközben az ismerős karakterek felkészülnek a közelgő káoszra. Olyan neves figurák, mint a Morfydd Clark által alakított Galadriel és a Robert Aramayo által játszott Elrond készülnek a konfliktusra. Továbbá Arondir és Isildur, akiket Ismael Cruz Córdova és Maxim Baldry kelt életre.

Vannak jelenetek a csak az Idegen néven ismert rejtélyes karakterrel, akit Daniel Weyman alakít. A fapálcával hadonászó alak továbbra is rejtélyes figura, különösen az első évad fináléjában történt felfedezés után, amely összekapcsolja őt Középfölde legendás varázslóival.

Habár még mindig nem erősítették meg, hogy ő az ikonikus Gandalf, a sorozat szemérmesen játszik az elmélettel.

A tágabb Gyűrűk Ura-történet ikonikus elemei is jelen vannak. Ezek közé tartozik az impozáns Végzet hegye, az egyik fenséges Nagy Sas, és Barad-dur félelmetes erődje, Szauron sötét birodalmának szíve.

A második évad forgatását Új-Zéland tájairól az Egyesült Királyság történelmi vidékére helyezték át. Mindez új látványvilágot és helyszíneket ígér, amelyek tovább bővítik a sorozat földrajzi vásznát.

 

 

A Hatalom Gyűrűi / The Rings of Power / Les Anneaux de Pouvoir

 

 

A Hatalom Gyűrűi 2. évad rendezője sötétebb, keményebb epizódokra utal

 

Charlotte Brändström rendező, aki korábban két epizódot rendezett az első évadban, még kiemelkedőbb szerepkörben tér vissza. Ezúttal négy következő epizódot irányít majd. Az ő egyedi látásmódja egy élesebb és sötétebb tónust hoz az új évadba. Mindez változást jelent az első epizódokhoz képest. A MovieZine-nal nemrégiben folytatott beszélgetés során Brändström megosztotta a sorozat fejlődő természetével kapcsolatos nézeteit. Kiemelte a karakterközpontúbb és hitelesebb történetmesélés felé való szándékos elmozdulást.

A rendező áttekintette a készülő epizódok első vágásait, és bizakodását fejezte ki az évad minőségével és a benne rejlő narratív meglepetésekkel kapcsolatban.

A vegyes kritikák ellenére az első évadnak sikerült felépítenie egy elkötelezett rajongótábort, akiket magával ragadott Tolkien történelmének új értelmezése. A sorozat a Prime Video egyik legnagyobb nézettséget elérő műsora volt. Mindez bizonyította, hogy képes a közönséget megszólítani, és megalapozta J.R.R. Tolkien fantáziavilágának további felfedezését.

Forrás: YouTube

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."