Enotria: The Last Song: az olasz Souls-klón késik, de több konzolra jön [VIDEO]

A Jyamma Games beismerten az olasz kultúrára építő Souls-klónja az eredetileg tervezett három platform helyett eddig úgy tűnt, hogy csak kettőre jön, de most mégis háromra, viszont nem az eddig tervezett időpontban.

 

A Jyamma Games PlayStation 5-re, Xbox Series-re, illetve PC-re tervezte a Enotria: The Last Song megjelenését, de a fejlesztés során kiesett a célplatformok közül a Microsoft konzolduója. Csakhogy most ismét készül az Xbox Series verzió, de nem augusztus 21-én fog megjelenni, hanem szeptember 19-én. A halasztás mellé közölték azt is, hogy egy nyolc órán keresztül játszható demó is érkezik PlayStation 5-re és PC-re, és ez már május 22-én fel is fog bukkanni.

Az Enotria: The Last Song egy Souls-klón akció-RPG egy fantasy világban, amely az olasz folklór és kultúra alapján készült. A célja az, hogy a műfaj új irányt vegyen egy vibráló és napfényes világgal, amely az olasz nyáron alapul, és ahol a játékmenet lehetővé teszi, hogy rendszerszintű módon megváltoztassa a világot és az ellenségeket. A Jyamma Games a játékot Souls-klónként határozta meg, de a többi, hasonló címmel ellentétben ők egy egy olasz, nyári színeken alapuló világot ábrázolnak, és ezért „Summer-Soul”, azaz nyári Souls-klónként nevezik a játékukat.

A cél az olasz gazdag múlt és kultúra új, a szélesebb közönség számára is vonzó módon való felelevenítése. Amit a művészeti irányításból közvetíteni akar a stúdió, az a színek, a vibrálás és az Olaszországba látogatás általános érzése. Az Enotria: The Last Song a Souls-klónok rajongótáborának szívét és lelkét a jutalmazó felfedezéssel, a változatos karakterbuildekkel, az ellenfelek dizájnjával szeretné megragadni, miközben egyedi csavart ad. Az Ardore segítségével a játékos mindig különböző stratégiákhoz férhet hozzá, így befolyásolhatja az ellenség viselkedését, dinamikusan megváltoztathatja a körülötte lévő világot, rejtvényeket oldhat meg és hasznosíthatja magát Enotria elemeit.

Az Enotria: The Last Song szeptember 19-én érkezik PlayStation 5-re, Xbox Series-re, illetve PC-re (Steam, Epic Games Store). A tizenöt perces videó az IGN jóvoltából tekinthető meg.

Forrás: Gematsu, IGN

 

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu