F1 Manager 2024: akár saját csapatunkkal is harcolhatunk a bajnoki címekért [VIDEO]

A Frontier Developments játéka megkapta megjelenési dátumát, és már elő is lehet rendelni az F1 Manager 2024-et, amelyből egy drágább változat is megvásárolható lesz.

 

Az alapváltozatért 35 dollárt (~14 ezer forintot) kér el a Frontier, de lesz egy 45 dolláros (~18 ezer forintos) változat is. A Deluxe Editionben lesz egy saját csapatunkhoz használható preset, öt, klasszikus festések által ihletett dizájn a kocsinknak, illetve öt egyedi versenyeket visszajátszó jelenet is. Ha nem a tíz jelenlegi csapat valamelyikét vinnénk a csúcsra, akkor egy saját csapatot is létrehozhatunk; eddig erre az F1 Manager címek esetében nem volt példa.

Megtervezhetjük és irányíthatjuk a csapat stratégiáját, miközben figyeljük, ahogy a pilótáink teljesítik a kéréseinket egy életszerűnek ható közvetítés során. A versenyzőinket, a stábot, az autó fejlesztését és a gyárat is nekünk kell szemmel tartanunk a szezonok során. Ha saját csapatot hozunk létre, akkor a festést, a logót és az overallt is mi tervezhetjük meg, aztán a stábtagokkal és pilótákkal tárgyalhatunk, végül a szponzorokkal is, hogy elhelyezhessék brandjüket a kocsinkon.

Nagy újítás a mentalitásra vonatkozó rendszer. Figyelnünk kell a stábunk személyiségét és szükségleteit, hogy boldogok legyenek, különben a többi csapat elhappolhatja őket előlünk. F2-es és F3-as tehetségeket is felkarolhatunk, hogy végül a mi csapatunkban kössenek ki.

A pályák kinézetét frissítették a 2024-es szintre (beleértve a szezonban már lefutott, és évek után visszatérő Shanghai International Circuit pályát). Kibővítve használják a való világból szerzett adatokat, a pályán a gumimaradékok is láthatóak, így a helyes ív sokkal tisztábbak mint valaha. A helikopteres kameranézettel felülről láthatjuk az eseményeket, és bevezették a mechanikai meghibásodásokat is, így a verseny hirtelen megváltozhat azzal, ha valaki alatt bekrepál az autó.

Az F1 Manager 2024 július 23-án jelenik meg PlayStation 5-re, Xbox Series-re, PC-re (Steam, Epic Games Store; garantált a Denuvo-használat), PlayStation 4-re, illetve Xbox One-ra.

Forrás: Gematsu

 

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)