Second Sun: nagy tempójú, belső nézetes lövöldözés és RPG [VIDEO]

A természetfeletti képességeinkkel megmenthetjük a birodalmat attól, hogy porba hulljon a Grey Wolf Entertainment és az Iceberg Interactive játékában, ami jelenleg csak PC-re készül.

 

A Second Sun egy magas oktánszámú, belső nézetes lövöldözős játék RPG elemekkel egy nyitott világban, tele érdekes látnivalókkal, procedurálisan generált dungeonökkel és rengeteg loottal. Fedezzünk fel egy hatalmas, festői térképet, és használjuk a képességeinket, hogy megmenthessük a Birodalmat a pusztulástól, és megakadályozzuk, hogy a világ sötétségbe boruljon. Egy polgárháború dúl a Birodalom és a második nap rendje között (innen van a játék címe). Az országot feldúlták, és a Birodalom a pusztulás szélén áll. A remény rohamosan fogy, ahogy a nap fénye elhalványul. Mi egy napszülöttet irányítunk, aki egy különleges képességekkel rendelkező harcos, és feladata a Birodalom védelme. Minden remény rajtunk múlik, és a Birodalom nagy dolgokat vár tőlünk.

Küzdjünk meg az ellenséggel a karakterosztályunk képességeinek, fegyvereink és a képességeink segítségével ebben a nagy tempójú belső nézetes lövöldözős játékban, ami RPG elemekkel is rendelkezik. A harc gyors tempójú és a mozgásra épül. Az ellenségek karmolnak, lőnek és üldöznek, de a kiirtásukkal jobb felszereléshez juthatunk. A Second Sun világos fejlődési rendszerrel rendelkezik, amely minden egyes gyilkosságot izgalmasnak tart. Minden loot és láda tartalmazhat egy fontos tárgyat a küldetésünkhöz.

Rajtunk múlik, milyen statisztikákra szeretnénk összpontosítani, és hogyan akarjuk a napszülötte karakterünket felépíteni. A játéknak gondosan kidolgozott világa van, impresszionista karakterrel. Élvezzük a gyönyörű környezetet, és ne feledjük, miért zajlik a küzdelem: vissza kell hozni a jó nap fényét. A Second Sun a nyílt világ és az olyan elemek keverékét használja, mint a procedurálisan generált ellenségek elhelyezése, az érdekesség helyszínek, a loot, illetve a dungeonök, hogy minden találkozás egyedi és izgalmas legyen.

A Second Sun jelenleg csak PC-re van bejelentve, és a Steamen keresztül lesz elérhető. Megjelenési dátumát még nem közölte az Iceberg Interactive.

Forrás: Gematsu

 

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)