Fallout London: most akkor mi lesz ezzel az egyedi Fallout-moddal?! A modderek nyilatkoztak!

Miután a Bethesda Game Studios kiadta a Fallout 4 next-gen patchét, a moddereknek el kellett halasztaniuk a Fallout London megjelenését, viszont most már azt sem zárják ki, hogy az eredeti Fallout 4 is támogatott legyen.

 

A projektvezető Dean Carter (Prilladog) a Fallout London Discordján számolt be arról, hogy mi a helyzet a ködös Albion fővárosában játszódó történettel. Nem adott pontos megjelenési dátumot, hanem inkább a GOG-ot hirdette, mert a CD Projekt régi és DRM-mentes játékokra szakosodott online boltja nagyot segít a terjesztésben. Linkelt a The Gameren olvasható interjúra is. A Nexus Modson tették volna eredetileg elérhetővé a mod fájljait, de a nehézségek miatt végül a GOG is beszállt a buliba. A két site nélkül szerinte nem lett volna lehetséges a mod kiadása.

A Fallout London 2237-ben, kb. 50 évvel a Fallout 4 eseményei előtt játszódik, és azt dolgozza fel, milyen lenne az Egyesült Királyság fővárosa a nukleáris apokalipszis után. A Team Folon szerint a FEV vírus nem jutott volna el ide, így a Deathclaw vagy a szupermutáns sem bukkan itt fel. Vault-Tec sincs, de lesznek földalatti menedékhelyek, továbbá új frakciók is (azaz az eddig megszokott csapatok sem fognak visszatérni). 53 fő küldetés, 35 mellékküldetés, 25 frakcióküldetés, 64 további küldetés, 16 elágazó, bandákhoz köthető küldetés lesz a modban, ami ezeken túl 7 bajtárssal (eltérő kapcsolati szintekkel és saját küldetésekkel) is rendelkezni fog. Közülük öt teljesen szinkronizált.

A modban több mint 90 ezer sornyi szöveg van, ami másfélszerese a The Elder Scrolls V: Skyrimnak és a Fallout: New Vegasnak. A Fallout London főszereplője amúgy nem beszél. A lőszerekhez egy újragondolt kraftrendszer lesz, de belenyúltak a perkek és a párbeszédek rendszereibe is. Új animációk a létramászáshoz vagy úszáshoz, gyors közlekedési lehetőség a vonatokkal, taxikkal, hajókkal, dinamikus időjárás, új füstmechanikák, de még használható gitárok is lesznek.

Hogy a modot játszhassuk, a Fallout 4 és annak összes DLC-je kelleni fog. Még nem tudjuk, hogy a Fallout London, de Carter szerint a csapat fontolgatja, hogy ne csak a next-gen frissítéses verziót, hanem a régit is támogassák, bár ehhez dupla akkora terhelés lenne rajtuk.

Forrás: WCCFTech, The Gamer

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.