Tom Clancy’s The Division Heartland: kiszivárgott a játékmenete! [VIDEO]

Mivel a játék már nem fog megjelenni (hiszen a Ubisoft hivatalosan is közölte, hogy a fejlesztést leállította az XDefiant és a Rainbow Six érdekében), talán nem fog a Ubisoft törölgetni a YouTube-ról. Ha pedig igen, akkor már elkéstek vele.

 

Szóval a The Division új részét a minap törölte a Ubisoft, hogy például az XDefiantra összpontosítson. Ez a játék a nap során már felbukkant a hírekben, ugyanis a francia kiadó közölte a rendszerigényeket. De térjünk vissza a leállított free-to-play The Divisionre. A Twitteren valaki arról írt, hogy szerinte a játék törlésével az ő NDA-ja (titoktartási szerződése) befejeződött, így elmondhatta, hogy fizettek azért, hogy játékteszter legyen, és ő 2023-ban játszott vele. Az ő visszajelzése kb. annyiban merült ki, hogy „mi a franc ez?”, és úgy vélte viccesen, hogy a Ubisoft komolyan vehette a véleményét…

Aztán posztolt is egy képet róla, ami ha valós KRESZ-táblákat mutatna, hatalmas balesetek lehetnének, ugyanis a táblák kb. ilyen sorrendben festenek: „minden irányba zajlik a közlekedés”, „kerékpárral behajtani tilos”, „jobbra egyirányú út”, alatta pedig két „a kerékpárosoknak elsőbbséget kell adniuk a gyalogosoknak” tábla. Azért hozzátesszük, hogy ezek valószínűleg csak ideiglenes, placeholder textúrák, de azért tényleg érthetetlen sorrendben vannak ezek a táblák.

De @kran27_ a Twitteren válaszolt erre a tweetláncra azzal, hogy játékmenetet is rögzített a játékból, illetve annak néhány buildjével (verziójával rendelkezik), és hozzátette, hogy nem csak ez az egy kép lesz az egyetlen látnivaló a Tom Clancy’s The Division Heartlandből. Nem is viccelt, ugyanis nem sokkal később a YouTube-ra felrakott egy videót a játékból, de ez sem holmi kamerás felvétel, hanem közel négy perces, tiszta minőségű anyagot osztott meg, igaz, több dolgot is cenzúrázott. Ettől függetlenül remekül látni lehet, hogy mire számíthattunk volna a törölt projektben.

Ha esetleg törölnék a YouTube-ról a videót, a lenti második linken elérhető lesz még, ahonnan le is lehet tölteni.

Forrás: Reddit, Krakenfiles

 

 

 

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)