Deadpool & Rozsomák: Ryan Reynolds tovább kötekszik; jöhetnek a főszereplők női változatai?!

MOZI HÍREK – Ryan Reynolds máris támadja Deadpool és Rozsomák (Deadpool & Wolverine) sztár-társát, Hugh Jackmant, akit „hazugnak” és „gyávának” nevezett…

 

 

A Deadpool & Wolverine – hazai címén Deadpool és Rozsomák (végre!) – megjelenéséig már csak néhány hónap van hátra! Ez azt jelenti, hogy itt az ideje a rengeteg trash-talkingnak a film főszereplői, Ryan Reynolds és Hugh Jackman között. A páros közötti online „viszály” már jóval azelőtt elkezdődött, hogy Jackman Wolverine-ként visszatérne a filmvászonra. Ám a film megjelenési dátumának közeledtével Reynolds most egy újabb, a legjobb haverját ért támadással állt elő.

Jackman visszatérése Rozsomák szerepébe sokakat meglepett, azon egyszerű oknál fogva, hogy 2017-ben, a Logan megjelenésével szögre akasztotta karmait.

Ez a Marvel X-Men franchise-ból való kilépés mindössze egy évvel azután történt, hogy Reynolds sikeresen hozta a mozikba Deadpoolt az első szólófilmjében. Jackman ennek kapcsán azóta elmondta, hogy igazán megbánta, hogy „visszavonult” a szereptől. Most a visszafordulásával Reynoldsnak muníciót adott arra, hogy „gyávának” és „hazugnak” nevezze őt. Mindezt természetesen viccesen.

Az AP Entertainmentnek nyilatkozva Reynolds nekiment Jackmannek. Több mint valószínű, hogy a közeljövőben valamikor visszavágás következik. Reynolds így nyilatkozott:

„Nos, úgy értem, azt hiszem, most már mindannyian látjuk, hogy Hugh egy hazug, tudod? Egy pofátlanul szörnyű gyáva és hazug alak. Itt van, megint itt van. Ki kell deríteni, hogyan tér vissza, mert ez az egyik legszórakoztatóbb része a filmnek”.

Míg egyes rajongók még mindig értékelik, ahogy a két pasas ugratja egymást, nem bánva, hogy a közösségi média kedvéért színészkednek, mások már unalmasnak találják a köztük lévő állandó színlelt ellenségeskedést.

Úgy tűnik azonban, hogy ezt a szekeret nem lehet megállítani, főleg, hogy most már ilyen közel van a premier

 

 

Deadpool & Wolverine Dafne Keen Laura X23

 

 

Deadpool és Wolverine női változatok érkezhetnek az MCU-ba?!

 

A Deadpool és Rozsomák új rajongói rajza üdvözli a címszereplő szuperhősök női változatait az MCU-ban. Ez az artwork akkor érkezik, amikor felerősödnek a pletykák a közelgő filmben való lehetséges megjelenésükről.

Az arifinity_ jóvoltából készült új alkotáson (lásd a lenti Instagram-linkben!) X-23 és Lady Deadpool feltűnő, képregényhű jelmezekben látható. Ez a kreatív választás Jackman Rozsomákjának jelentős fejlődését ábrázolja. Őt ugyanis az MCU-ban először láthatunk majd ikonikus sárga-kék ruhájában.

Eközben az idősebb X-23 ábrázolása friss narratív irányt jelez, hiszen a Dafne Keen által alakított fiatalabb verzióját legutóbb a 2017-es Loganben láthattuk.

Lady Deadpool és X-23 szerepeltetése a készülő Deadpool & Wolverine-ben friss perspektívát hozhat a filmbe. Mivel az MCU az ötödik fázis felé halad, a film lehetőséget kínál arra, hogy a képregényekben a rajongók által kedvelt női szuperhősök is képernyőidőt kapjanak.

A Deadpool & Wolverine a Time Variance Authority („Időváltozási Hatóság”) küldetésének hátterében játszódik. Ez a címszereplőket különböző idősíkokon vezeti keresztül.

A multiverzumos környezet megérett arra, hogy ismert karakterek különböző változatait mutassuk be, így Lady Deadpool és X-23 lehetséges debütálásának volna zökkenőmentes módja.

X-23-at, azaz Laurát Keen remekül alakította a 2017-es Loganban. Habár a D&W vélhetően a Logan eseményei előtt játszódik, ez nem zárja ki, hogy Keen visszatérjen X-23 egyik változataként. A multiverzum koncepciója számos lehetőséget megenged, beleértve ugyanannak a karakternek különböző korú vagy iterációjú változatait. Mindez azt jelentheti, hogy láthatjuk X-23 idősebb, tapasztaltabb változatát. Alternatív megoldásként a szerepet át lehetne alakítani, hogy illeszkedjen ehhez az új narratívához.

Forrás: X, Instagram

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."