Kingdom Hearts Integrum Masterpiece: Steamre tart Sora, Donald és Goofy [VIDEO]

A Square Enix IP-je PC-n nagyobb elérhetőséggel fog hamarosan rendelkezni, ugyanis jelenleg egy olyan felületen keresztül lehet a Kingdom Hearts játékait megvásárolni, amit nem mindenki használ.

 

A Kingdom Hearts jelenleg csak az Epic Games Store-on vásárolható meg PC-n, de ennek nemsokára vége: a Square Enix bejelentette, hogy a Valve felületére is át fog nyergelni Sora, Donald és Goofy (valamiért mindig ebben a sorrendben nevezték meg a karaktereket, ez egyfajta mémmé vált…), így a jelenleg PlayStation 4-re, Xbox One-ra, illetve PC-n az EGS-re elérhető játékok (amik a Nintendo Switchen a felhőből játszhatóak) június 13-án fognak eljutni a Steamre.

 

 

A Kingdom Hearts Integrum Masterpiece-ben az alábbi kollekciók találhatóak: Kingdom Hearts HD 1.5 + 2.5 Remix, Kingdom Hearts HD 2.8 Final Chapter Prologue, illetve Kingdom Hearts III + Re Mind. Ezekben egyenként több játék is van (kivéve a KH III-at, amiben az alapjáték és a Re Mind DLC van). A „másfél-kétfelesben” az első két rész Final Mix verziója mellett a Kingdom Hearts Re:Chain of Memories, a HD felbontású jelenetekkel rendelkező Kingdom Hearts 358/2 Days, a Kingdom Hearts Birth by Sleep Final Mix, illetve a szintén felskálázott jelenetekkel a Kingdom Hearts Re:Coded található. A 2.8-as pakkban a Kingdom Hearts Dream Drop Distance HD, a Kingdom Hearts 0.2 Birth by Sleep -A fragmentary passage-, illetve egy film, a Kingdom Hearts X Back Cover található.

A trailert a Square Enix május 21-én, magyar idő szerint 17:01-kor premierezi, és ebben Utada Hikarutól a sorozat főcímdala, a Simple and Clean lesz hallható új verzióban. Így addig még várni kell a megtekintésre, de ez nem olyan sok idő. Eközben azért a Square Enix már dolgozik a Kingdom Hearts 4-en, de Nomura Tetsuya, a franchise rendezője a Final Fantasy VII Remake projekttel is foglalkozik…

A Kingdom Hearts Integrum Masterpiece június 13-án érkezik a Steamre, de ha a kollekcióból csak a Kingdom Hearts HD 1.5 + 2.5 Remix, a Kingdom Hearts HD 2.8 Final Chapter Prologue, vagy a Kingdom Hearts III + Re Mind valamelyike kellene, külön-külön is megvásárolhatóak lesznek.

Forrás: Gematsu

 

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)