Akár 8K felbontásban is játszhatjuk a Ghost of Tsushimát… de csak egy platformon! [VIDEO]

A Sucker Punch játékát remekül ültette át PC-re a Nixxes Software, és egy moddercsapat már most még feljebb tudta tolni a már így is eléggé magasan álló grafikai lécet.

 

A Ghost of Tsushima: Director’s Cut már több mint egy hete, hogy megjeent PC-re. Beszámoltunk már arról, hogy milyen jó rajtot vett, és arról is szó esett, hogy egyszerre lehet benne az Nvidia DLSS-t és az AMD FSR-t használni. Most egy olyan mod bukkant fel a Broken Dreams nevű csapattól, amivel még inkább abszurd szintre lehet felvinni a játék grafikáját, ha ehhez van kellően erős konfigurációnk. (Manapság egy csúcskonfig egy Intel Core i9-14900KS, egy GeForce RTX 4090, meg mondjuk 64 GB DDR5 RAM, ezek mellé egy 1 TB-os, gyors NVMe SSD, egy 1000+ W-os tápegység, a többi pedig nem lényeges…)

A Ghost of Tsushima: Director’s Cut a lent beágyazott videóban 8K felbontáson fut. Ez 7680×4320, ami a 3840×2160, azaz a 4K pixelszámának négyszerese. Jobb a megvilágítás a modban, amivel az éjjeli lovaglás sokkal hangulatosabbnak tűnik, és persze nem maradt ki a sugárkövetés sem, ami főleg az erdősebb terepen tűnik fantasztikusnak. Mivel a Sucker Punch játéka már eddig is az egyik legszebb volt a PlayStation 5-ön, ezzel nem volt könnyű még látványosabbá tenni PC-n, de a Nixxesnek ez megvalósult. A modot persze nem olyan egyszerű telepíteni, de ehhez tutorial is van, ha nem lennénk PC-s szakavatott felhasználók.

És most jön a feketeleves. A 8K felbontást is lehetővé tevő mod fizetős fal mögött van. Azaz: ha nem csatlakozunk Massihancer Patreon-oldalához, akkor maximum kalózkodás segítségével fogjuk tudni elérni ezt a modot, és szubjektív az, hogy ki hajlandó erre pénzt szánni, és ki az, aki mindezt elítéli. Akárki akármit is gondol, egy dologban egyet tudunk érteni: a Ghost of Tsushima: Director’s Cut PC portja kiváló lett.

Forrás: GamingBible, Patreon

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu