Call of Duty: Black Ops Gulf War: még a játék posztere is kiszivárgott! [VIDEO]

Még egy teaser weboldalt is megtaláltak, amin mondhatni mindent elmond róla a Microsoft, csak azt nem, hogy mi a játék neve… úgyhogy ezzel a redmondiak minden bizonnyal a júniusi Xbox Games Showcase-re készülnek.

 

Hosszú ideje hallottuk már a pletykákat, miszerint az idei Call of Duty az Öbölháborújban játszódik, a Treyarch fejleszti, és a Black Ops új része lenne. Először a Call of Duty-szakértőnek nevezhető Charlie Intel osztotta meg a Twitteren, hogy találtak egy teaser weboldalt. Az már más kérdés, hogy miképp történt ez, és nem csodálkoznánk, ha ezt az Activision Blizzardból valaki kiszivárogtatta nekik. A weboldalon hat csatorna van, ebből hármon nincs adás, a hatodik, hírcsatornán több ismert épületen (pl. a Brandenburg-kapun) elhelyezték például azt, hogy „Az igazság hazudik” (ami a weboldal címének jelentése is), de az egyes és kettes csatornákon van a lényeg. Mindegyik felvételt le lehet tölteni a REC gombra klikkelve.

 

 

A Rushmore-hegyen látható négy amerikai elnökre szemfedőt tesznek ismét ezzel a kijelentéssel, hogy az igazság hazudik. Az egyik szemfedőn egy farkasszerű logó van, ami hasonló ahhoz, amit a Microsoft használt, amikor közölte, hogy az Xbox Games Showcase után közvetlenül érkező Direct is lesz (nem mondták még, hogy melyik játékról). A kettőt pedig egyszerű egymáshoz kötni.

Aztán Billbil-kun is kiszivárogtatott egy képet arról, ami mintha az idei Call of Duty posztere lenne. Ez el lett mosva, de továbbra is lehet látni rajta, hogy mi is ez. A karakter hasonló pózban van ahhoz, amit anno az első Call of Duty: Black Ops poszterén (is) láthattunk, ráadásul a narancssárga és szürke színárnyalat is erősen arra hajaz, amit a CoD ezen sorozata gyakran alkalmaz.

 

 

Mindez még nem hivatalos, de csak annyi a kérdésünk: a Call of Duty: Black Ops Gulf War (már ha ez lesz a neve) cross-gen lesz, vagy elhagyják végre a PlayStation 4/Xbox One duót?

Forrás: WCCFTech

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu