Deadlock: már a játékmenetet is láthatjuk a Valve játékából! [VIDEO]

Már egy több mint egy perces játékmenetes videó is kiszivárgott a még be sem jeentett játékból, így jobban is meg lehet vizsgálni, hogy milyen steampunk világa is lesz a Deadlocknak.

 

A múlt héten kiderült, hogy a Deadlock titokban már alfatesztelés alatt áll. Mivel ehhez kellenek játékosok is, csak idő kérdése volt, mielőtt kiszivárgott volna a Valve 6v6 felállású lövöldözős játéka. Gabe Newellék igyekeznek mindenhonnan letörölni a felvételeket, de a Streamable-n fenn van, és már készültünk a legrosszabb esetre egy alternatív letöltő linkkel is. Csapatalapú „hősös” lövöldözős játékról van szó (ilyen az Overwatch is) egy kisebb MOBA-beütéssel (DotA), ugyanis a játék több „sávval” rendelkezik.

A gyors közlekedéshez ráakaszkodhatunk a kábelekre, és a felvételen is láthatjuk ezt a gyakorláshoz szánt játékmód során. A látvány kifejezetten a BioShock-féle steampunk stílusra hasonlít. Cigireklámok is vannak a háttérben. Ezeken túl a karakterválasztó menü is felbukkan, és ebből megtudtuk, hogy 19 karakter lesz eltérő képességekkel a steampunk stíusú robottal kezdve (Infernus) a természetfeletti karaktereken át (Ivy, denevérszerű lény) az emberi lényekig. Sokuknak elemi támadása van (Infernus: tűz, Kelvin: jég). Nézzük a karaktereket és képességeiket.

Ivy felállít egy hatalmi duót egy szerencsés szövetségesével. Harci trükkökkel rendelkezik, amelyek lelassítják és elkábítják az ellenséget. Akkor a leghatékonyabb, ha egy szövetségessel összekapcsolódik, és megerősíti őt és szövetségese fegyvereit, valamint megosztja a gyógyulásokat. Infernus meggyújtja az ellenséget és nézi, ahogy égnek. Sokféleképpen képes idővel kárt okozni, elégetve az ellenséget, mielőtt lecsapna a gyilkolásra. Lángoló sebessége miatt ellenségei nem tudnak elmenekülni a lángok elől. Haze beoson és golyókat szór ellenfeleire. Amikor egy célpontra fixálódik, megállja a helyét a tűzharcban. Előszeretettel teremt egyoldalú cseréket, megússza a sebződést, majd közelről szedi le a gyanútlan célpontokat. Grey Talon távolról leadott ügyességi lövésekkel támad. A halálos pontosság, a csapdák és az okos helyezkedés kombinációját használja, hogy a legkeményebb ellenfeleket is leterítse.

Kelvin megfagyasztja az ellenséget. Az időben történő gyógyítás és a csapatharc megfelelő felosztása jelenti a különbséget a könnyű győzelem vagy a pusztító vereség között. Az ellenségeket lelassító siklás Kelvin csapatának manőverezési előnyt biztosít ehhez. Lady Geist feláldozza az életerejét, majd visszaszívja azt másokból. Lady Geist erejének forrása az életerő elhasználása pusztító hatások elérése érdekében. Amikor kifogyóban van, képes kiszívni az életet ellenfeleiből. Seven az ellenségek tömegeit árammal árasztja el. Jól érzi magát a csetepatéban, és várja az időt, hogy lecsapjon. Aztán viharként robban be a harcba, és villámok kaszkádjával sújt le az ellenségeire. Vindicta a gyanútlan ellenfeleket mesterlövész stílusban iktatja ki. Mozgékonysága lehetővé teszi, hogy kedvére támadhasson, és lassan kivéreztesse a zsákmányát. Bármilyen távolságban lévő sérült ellenségnek félnie kell attól, hogy felszedik, amikor ő a térképen van. Warden gyengíti ellenségeit és üldözi őket. Elölről vezet, beleugrik a harcba, és akadályozza ellenfelei hatékony harci képességét. Amit bátornak tart, azt mások vakmerőnek tartják, és ha nem vigyáz, könnyen előfordulhat, hogy a feje fölé kerekedik. Wraith megolvasztja az elszigetelt célpontokat az 1v1 harcokban kíméletlen hatékonysággal, majd elteleportál, mielőtt bárki megtorolhatná. Yamato precíz csapásokkal tizedeli meg ellenfeleit. Az ilyen károkat okozó támadások azonban gyakran kiszolgáltatottá teszik őt, ezért minden egyes lövésnek számítania kell.

Na, a Valve mikor jelenti be a játékot?

Forrás: WCCFTech

 

 

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu