Warhammer 40,000: Space Marine II: a többjátékos módok bemutatása [VIDEO]

A Saber Interactive és a Focus Entertainment játékában a karakterünk kb. ugyanannyira lesz testreszabható mint amit például a Helldivers 2-ben is láthatunk.

 

A régi és új rajongóknak egyaránt lesz mivel eltölteni az időt a többjátékos módokban. Amellett, hogy visszahozzák az első Warhammer 40K: Space Marine ikonikus csatáit három 6v6 módban (Annihilation, Seize Ground és Capture & Control), a Space Marine II egy teljesen új kooperatív móddal is rendelkezik, amelyben akár két barátunkkal együtt gyilkolhatjuk a xenókat a három főt támogató Operations módban.

Mindegyik PvE és PvP játékmódban hat elérhető karakterosztály közül lehet választani a rendíthetetlen Bulwarktól és a harci pajzsától kezdve a lopakodó mesterlövészig a terepszínű köpenyével. A játékosok emellett testre szabhatják űrtengerészüket a harci sisaktól a színekig, heraldikai matricákig, páncélokig vagy kesztyűkig. Míg az új tartalmak (például a küldetések, az ellenségek és a fegyverek) minden játékos számára elérhetőek lesznek a rendszeres ingyenes frissítések révén, a season pass még több kozmetikai tárgyat fog biztosítani.

A Warhammer 40K: Space Marine 2 előrendelői megkapják a Macragge’s Chosen DLC-t. Az alap kiadás 70 dollár (28 ezer forint), a Gold Edition 100 (40 ezer forint), az Ultra Edition 110 (44 ezer forint), a gyűjtői kiadás pedig 250 (100 ezer forint). A Gold Edition az alapjátékot, a Macragge’s Chosen DLC-t, a season pass-t, bizonyos boltokban a steelbookot tartalmazza, és a játékot a megjelenése előtt négy nappal már játszhatjuk így. Az Ultra Edition csak digitálisan jelenik meg (így a steelbook kimarad), és a Gold Edition tartalmain túl a The Ultramarines Champion Pack (két egyedi kozmetikus tárgy a Heavy Bolternek és a Power Armornak) is a miénk lehet így. A gyűjtői kiadás ezeken túl egy gyűjtői dobozt ad egyedi artworkkel, de van még benne egy ~21×17 centis Titus gyantaszobor, egy gyűjtői kiadású steelbook, illetve a kiszivárgott 172 oldalas The Art and Making of Warhammer 40,000: Space Marine II művészeti könyv is. Ezt csak a Focus Entertainment weboldaláról rendelhetjük meg.

A Warhammer 40K: Space Marine II szeptember 9-én jelenik meg PlayStation 5-re, Xbox Series-re és PC-re.

Forrás: Gematsu, WCCFTech

 

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu