Gothic Remake, Killing Floor 3, Titan Quest II: nem kell sokat várni rájuk

Ezeken túl az Embracer Group megerősítette az üzleti jelentésében, hogy legalább három, még bejelentésre váró cím is mikorra fog legkésőbb megjelenni.

 

Az Embracer Groupról hallottuk már, hogy három részre fog szakadni, de addig még eltelik egy kis idő. Azt viszont megtudtuk, hogy az április elsejével elkezdődött üzleti évben meg fog jelenni a Gothic Remake, a Killing Floor 3, iletve a Titan Quest II. Ezek mellé hozzá lehet tenni a Kingdom Come: Deliverance II-t is, bár erről már tudtuk, hogy ez valamikor 2024-ben fog megjelenni PlayStation 5-re, Xbox Series-re és PC-re.

„A Kingdom Come: Deliverance II, a prágai székhelyű Plaion stúdió, a Warhorse Studios által fejlesztett belső IP bejelentését a játékosok nagy lelkesedéssel fogadták. Ez egy epikus, nyitott világú, Csehországban játszódó középkori RPG, amely még idén megjelenik PC-re, PlayStationre és Xboxra. A cím várhatóan a 2024/25-ös pénzügyi év egyik legfontosabb megjelenése lesz a PC/konzol szegmensben.

A Kingdom Come II: Deliverance mellett a 2024/25-ös pénzügyi év fontos új megjelenései közé tartozik a Killing Floor 3, a Disney Epic Mickey: Rebrushed, a Hyperlight Breaker, a Gothic Remake és a Titan Quest II, valamint legalább három további fontos, be nem jelentett megjelenés. Összesen jelenleg több mint 70 játékprojekt megjelenése várható a pénzügyi év során,” írja a jelentés.

A Gothic Remake-ről először 2020 februárjában hallottuk egy teaser verzió megjelenése után, hogy fejlesztés alatt ál, és az Alkimia Interactive, egy barcelonai stúdió dolgozik rajta. A Killing Floor 3-at a tavalyi Gamescomon jelentették be, és a Tripwire Games fejleszti. A Titan Quest II tavaly augusztus elején lett leleplezve, és a Grimlore Games egy nyílt világú akció-RPG lesz. Mind a három játék ugyanazt a technológiát (Unreal Engine 5) használja.

Reméljük, hogy nem fogunk csalódni a játékokban, de a Kingdom Come: Deliverance II-ből látottak alapján ott nem lesz okunk a panaszra…

Forrás: WCCFTech

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu