Immortals of Aveum: konzolokon is elérhetővé vált az AMD FSR 3

Az Ascendant Studios mágikus FPS-ének frissítése jóvoltából PlayStation 5-ön és Xbox Series-en is felbukkant az AMD FidelityFX Super Resolution hármas verziója, így ez az első alkalom, hogy konzolon is támogatott egy képkockát generálni képes funkció.

 

Az Ascendant Studios a weboldalán jelentette be az Immortals of Aveum új frissítését, amit egy texasi csapat, az Enduring Games segítségével valósított meg. Ez a stúdió sok játéknak volt társfejlesztője: Demon’s Souls Remake – PlayStation 5, Godfall – PlayStation 5/PC, Knockout City – PlayStation 5/PlayStation 4/Xbox Series/Xbox One/Nintendo Switch/PC; továbbá a Borderlands 3, a New Tales From the Borderlands, és a Tiny Tina’s Wonderlands cross-platform frissítése, a Nintendo Switchnek a Crunchyroll Unreal Engine-es VOD applikációja, illetve a Tribes of Midgard Nintendo Switch változata…

A frissítés nem csak a PlayStation 5-nek és az Xbox Series-nek hozza el az AMD FSR 3-at, hanem PC-n is frissült, hogy a képminőség és a teljesítmény is javuljon, és a HDR sem maradt ki, nem beszélve a jobb változó képfrissítési ráta (variable refresh rate = VRR) támogatásról. A stúdió ezt írta: „Az AMD FSR 3 a szuperfelbontású időbeli felskálázási technológia és a képkocka-generálás kombinációját használja, hogy a támogatott játékokban simább képfrissítési sebességet biztosítson. Ez a technológia optikai áramlási technológiát és időbeli játékadatokat, például mozgásvektorokat használ, hogy további kiváló minőségű képkockákat generáljon a magasabb képfrissítési sebesség érdekében. PC-n az AMD FSR 3 egy újabb, jobb verzióra frissült, amely tovább javítja az időbeli felskálázás vizuális minőségét és teljesítményét.

A HDR az Immortals of Aveum közösségének egyik legjobban kért funkciója, és a csapatunk is osztotta ezt a vágyat. Ez azt jelentette, hogy időt szántunk arra, hogy a játék SDR-ben és HDR-ben is nagyszerűen nézzen ki, és hogy kiegyensúlyozzuk a többi, még be nem jelentett projekten végzett munkát. Gyönyörű HDR-es látványt akartunk nyújtani a játékosoknak, és örömmel kínálunk egy gazdagabb, vizuálisan magával ragadóbb utazást az Immortas of Aveumban, amit reméljük, hogy minden csatamágus élvezni fog,” írta az Ascendant Studios.

Na, ki követi a konzolos AMD FSR 3-támogatásban a játékot?

Forrás: WCCFTech, Ascendant Studios

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu