Xbox Games Showcase: az Xbox 360 JRPG-it felújítja a Microsoft?

Nehéz elhinni, de valóban így volt: az Xbox 360 során a Microsoft több JRPG-vel készült, amiket japán stúdiók fejlesztettek, és a pletykák most arról szólnak, hogy a redmondi techóriás valamit tervez ezekkel az elfelfedett címekkel.

 

Az Xbox Era társalapítója, Shpeshal Nick a Twitteren azt írta, hogy ha igaz, amit hallott, akkor az Xbox 360 korszakában megjelent JRPG-k rajongói nagy örömmel fogják fogadni az Xbox Games Showcase-et. További részleteket nem mondott (de januárban pontos információi voltak a State of Play közvetítésről, így érdemes megfontolni, hogy mit írt), de ne felejtsük, hogy az Xbox-vezér Phil Spencer mit mondott régebben. Szeretné, ha a japán fejlesztőktől több játék jelenne meg az Xboxon.

Lost Odyssey, Blue Dragon, Enchanted Arms, Last Remnant, lehetne pár JRPG-s példát mondani. De ez még csak pletyka, ugyanis az Xbox Games Showcase-ről nem mondott több részletet még a Microsoft (és feltehetőleg nem is nagyon fog) azt leszámítva, hogy több saját fejlesztésű, first-party címet is be kíván mutatni a közvetítés során. A pletykák szerint a The Initiative és a Crystal Dynamics Perfect Dark rebootja fel fog bukkanni a műsorban, de kíváncsiak lennénk a Playground Gamestől a Fable rebootra, a The Coalitiontől szívesen látnánk a Gears 6-ot, vagy az id Software-től a következő DOOM-ot, amivel kapcsolatban nemrég írtuk, hogy egy védjegyet regisztráltak az Egyesült Államokban.

Ahogy tavaly a Starfielddel, úgy idén egy másik, még be nem jelentett játékkal kapcsolatban fog duplázni a Microsoft. Amint vége az Xbox Games Showcase-nek, egy különleges betekintést fogunk kapni egy szeretett franchise következő epizódjába. A pletykák szerint ez feltehetőleg a Call of Duty: Black Ops Gulf War lesz, hiszen a Call of Duty nem egy olyan IP, amit nem sokan ismernek.

Az Xbox Games Showcase magyar idő szerint június 9-én, este hét órakor veszi kezdetét, és utána jön közvetlenül a Direct.

Forrás: WCCFTech

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu