A GTA VI után egy újabb várva várt játékot jelenthet majd be a Rockstar Games?!

Mike Ybarra ötletelt a kedvenc játékainak jövőjéről, miközben az sem tetszik neki, hogy a GTA VI nem jön ki rögtön PC-re a megjelenéskor…

 

 

Tény és való, hogy sok játékos jobban szereti a Red Dead Redemptiont, mint a Grand Theft Autót. Ezek nagyon különböző franchise-ok, amelyek osztoznak a nyílt világú műfajon. A Red Dead Redemption 2 2018-ban jelent meg, és már több mint 64 millió példányban kelt el, míg a GTA VI 2025 őszén debütál, és minden idők rekordjait döntheti meg a videójáték-iparban.

Ezt mindenki tudja, de a Blizzard egykori vezérigazgatója az X/Twitter-fiókján reflektált erre, és még tovább ment, amikor a Rockstar westernjének új részét kívánta.

„Remélem, valamikor bejelentik az RDR3-at!” – kiáltott fel. Nem Mike Ybarra az első, aki a címről beszél, maga Arthur Morgan színész is mondta már korábban, hogy biztos benne, hogy egyszer még láthatjuk a Red Dead Redemption 3-at. A legfrissebb értesülések szerint az RDR3 bejelentésére akár még idén, de mindenképp az új Grand Theft Auto érkezése előtt sor kerülhet.

 

A GTA VI egy klasszikus GTA kiadás lesz

 

Félretéve a Red Dead Redemption 3-mal kapcsolatos kívánságokat, Ybarra a GTA VI-ról beszélt, és így nyilatkozott: „A GTA 6 megjelenése kétségtelenül fontos pillanat lesz az iparág számára, hiszen a Rockstar bebizonyította, hogy újra és újra képes megasikereket kiadni” – mondta. A továbbiakban számos tényezőt sorol fel a Grand Theft Auto VI körül.

„1) 2025 őszén [jelenik meg], vagy ahogy ők mondták.
2) Csak konzolra [érkezik]. Valószínűleg egy PS5Pro bemutató cím.
3) Lehet, hogy 80 dolláros lesz az ára.
4) A PC-s megjelenés 1 évvel később lesz – ami egy rossz trend, amiről azt kívánom, hogy hagyják abba. De több eladást fog hozni.
5) Következő generációs konzolos újrakiadás (nem biztos, hogy ez mikor lesz, ’26 vége vagy ’27 első negyedéve/ második negyedéve, gondolom – egybeeshet a PC-s kiadással), hogy a vásárlók fizessenek egy újabb példányért (és sokan, nagyon sokan fognak).”

Egy korábbi Rockstar fejlesztő azt mondta, hogy az új Grand Theft Auto csak azért jön ki konzolokra, mert prioritást kell adni annak, ami eladható.

Akárhogy is legyen, a GTA VI 2025 őszén debütál. A Rockstar tulajdonosai világossá tették, hogy a sorozat következő nyílt világával a tökéletességre törekednek.

Forrás: X

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."