Már készül a Horizon Forbidden West előzményjáték, de van egy csavar! [VIDEO]

A Horizon Forbidden West előzményjátéka hivatalosan 2025-ben jelenik meg.

 

 

Amióta kijött a Horizon Forbidden West nagy sikerű Burning Shores bővítménye, rengetegen várják kétségbeesetten a híreket arról, hogy mi lesz a következő. Az már szinte biztos, hogy a franchise harmadik és egyben utolsó része már úton van.

Igaz, hogy a Guerrilla vagy a Sony még nem leplezte le, de már elég álláshirdetést és utalást láttunk a harmadik részre ahhoz, hogy tudjuk, hogy létezik.

Ráadásul kiderült, hogy valójában elég sok Horizon-projekt van készülőben. A be nem jelentett harmadik rész mellett a pletykák szerint idén nyáron egy LEGO Horizon-játékot is bejelenthetnek. A vélhetően LEGO Horizon Adventures címet viselő, a Sony egyik zászlóshajó IP-jének kocka-változatáról a hírek szerint már egy trailer is készen áll.

A pletykák egy Horizon többjátékos játékról is szólnak – amelyről már jó ideje kiszivárogtak felvételek. Továbbá az első cím hivatalos remake-jéről. A játék PlayStation Plus-ból való eltávolítása tovább szítja ezt a pletykát.

 

Horizon Forbidden West előzményjáték – társas formájában?!

 

Aztán ott van még a Horizon Forbidden West: Seeds of Rebellion is. Ez egy hamarosan megjelenő kooperatív asztali kaland, amely Aloy Forbidden Westbe való érkezése előtt játszódik. Nemrég érkeztek az első értékelések a teszt-játékokról.

A Seeds of Rebellion Regalla lázadásának korai szakaszában játszódik. Ő a lázadó Tenakth vezetője, akit a Forbidden West játékosok minden bizonnyal ismerhetnek. Egy Tenakth lojalistaként játszunk majd Hekarro főnök vezetésével.

A harci összecsapások és az elbeszélő jelenetek között váltakozva a Seeds of Rebellionban a játékosok néhány kegyetlen gép ellen fognak küzdeni. Mindeközben Regalla lázadásával és a Forbidden West Red Blightjával is meg kell küzdeniük.

Mindazok, akik kipróbálták, tanúsítják, hogy a játék teljesen hozzáférhető. Még akkor is, ha az ember nem egy társasjáték-rajongó. A harcok állítólag nagyon is a videójátékokét utánozzák. Aloy jellegzetes közelharci és távolsági fegyverekből álló sorozattal támadhatsz, plusz csapdákat is felállíthatsz.

Amennyiben sikerült felkelteni az érdeklődésed, az alábbi Kickstarter linken többet is megtudhatsz a Seeds of Rebellionról. Érdemes megnézni az alábbi előzeteseket is.

Forrás: Kickstarter

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."