Wolfs: bármelyik pillanatban debütálhat a George Clooney-Brad Pitt mozi?!

MOZI HÍREK – A Wolfs előzetese, ha minden igaz, holnap, vagyis szerdán kerül fel a netre…

 

 

Korábban már arról is hallhattunk, hogy Jon Watts Wolfs című filmje már szemezget a folytatással. A mozi sztárjai, George Clooney és Brad Pitt visszatérnek. A Sony az első filmet 2024. szeptember 20-ra ütemezi. Valószínűleg egy őszi fesztiválra készülhetünk – Velencébe? TIFF? Telluride? Mindhárom?

Szerdán reggel egy 2 perces trailer keretében debütál majd a Wolfs világszerte.

A Watts által írt és rendezett projekt főszereplői Pitt és Clooney. „Magányos farkas fixereket” (megoldóembereket) alakítanak, akiket ugyanarra a feladatra osztottak be. Mint említették, olyan jól érezték magukat a film készítése közben, hogy már a folytatáson dolgoznak. Ahogy nemrég Clooney fogalmazott (a Deadline-on keresztül):

„Brad és Jon Watts filmjének folytatásáról beszélünk. Nagyszerű forgatás volt, Jon pedig egy rendkívül tehetséges srác, aki ráadásul nagyon vidám. Imádja, amit csinál. Nagyon jól éreztük magunkat a forgatáson, és már láttuk is. Ez egy remek film, és nagyon jó újra együtt dolgozni Braddel. Nagyon jól éreztük magunkat.”

A Sundance-i áttörést jelentő debütálása, a Rendőrautó (Cop Car) után Watts leginkább a Marvel Moziverzumban tevékenykedett. Ő rendezte ugyanis mindhárom Tom Holland nevével fémjelzett MCU Pókember-mozit.

A Wolfs azonban messze elkormányozza Wattsot az MCU-tól. Ám nem kevésbé jelentős projektről van szó, amely 2022-ben hatalmas licitháborút váltott ki egy rakás stúdió között. A film jogait végül az Apple nyerte el. A film forgalmazásáért a Sony felel, a producere pedig az Apple TV.

A Wolfs, amelynek forgatása 2023 őszén fejeződött be, újra összehozza Clooney-t és Pittet. Korábban együtt dolgoztak a Coen testvérek Égető bizonyítékában (Burn After Reading), illetve Steven Soderbergh Ocean-filmjeiben. Érdekes lesz látni, hogy ez a fajta nagy teljesítményű sztárhatalom képes lesz-e energiát pumpálni az eddig kicsit szunnyadó 2024-es moziszezonba.

Forrás: Deadline

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."