Tőrbe ejtve 3: a Sherlock és a Ripley sztárja után még több nagy név csatlakozhat a stábhoz?!

MOZI HÍREK – Az idehaza leginkább talán a Sherlock Moriartyjaként ismert Andrew Scott csatlakozik Josh O’Connorhoz és Cailee Spaenyhez, mint a népszerű krimisorozat legújabb tagja.

 

 

Andrew Scott a legújabb sztár, aki csatlakozott a Tőrbe ejtve 3 (hivatalos angol címén Wake Up Dead Man: A Knives Out Mystery) szereplőgárdájához, Rian Johnson franchise-ának harmadik részében.

A Variety szerint Scott Cailee Spaeny (Priscilla, Polgárháború) és Josh O’Connor (Challengers) mellett csatlakozik a produkcióhoz. Johnson a múlt héten osztott meg egy rövid teasert a közösségi média fiókjain, amelyben bejelentette a címet, a megjelenési időt és Daniel Craig visszatérését Benoit Blanc szerepébe.

„Mindent imádok a krimiben, de az egyik legjobban azt szeretem, hogy mennyire képlékeny a műfaj” – tweetelte Johnson a cím és a teaser bejelentése előtt.

„Egy egész tonális spektrum létezik Carr-tól Christie-ig, és az, hogy felfedezhetjük ezt a skálát, az egyik legizgalmasabb dolog a Benoit Blanc-filmek készítésében”.

A Tőrbe ejtve (Knives Out) 312 millió dolláros bevételt hozott mindössze 40 millió dolláros költségvetés mellett. A 2022-es folytatás, az Üveghagyma követte. Utóbbi korlátozottan futott a mozikban, mielőtt a Netflixre került.

Scott Craig mellett játszott a Spectre-ben, az utolsó előtti James Bond-filmben.

A színész talán leginkább a Sherlockban a ravasz gonosztevő Moriarty szerepéről ismert (ez ihlette Billie Eilish „You Should See Me in a Crown” című dalát), valamint a Bolhafészek (Fleabag) 2. évadában a „Dögös pap” szerepéről.

Legutóbb a kritikusok által elismert romantikus fantasy filmben, a Mind idegenek vagyunkban (All of Us Strangers) játszott, Paul Mescal oldalán. Továbbá a szintén friss Patricia Highsmith-adaptációban, a Ripley című minisorozatban ő adta a címszereplőt.

 

 

SOROZATKRITIKA – A Netflix Ripley című sorozatában a látványos fekete-fehér kompozíciók és a mélyreható karakterábrázolás ígérete sajnos gyorsan szertefoszlik, ahogy belemerülünk a történet lassan csordogáló folyamába. Tőrbe ejtve 3

 

 

Kik szerepelhetnek még a Tőrbe ejtve 3-ban?

 

A What’s on Netflix portál további bennfentes információkkal szolgáló jelentést tett közzé. Ebből kiderülhet, kik csatlakozhatnak még a Tőrbe ejtve 3 szereplőgárdájához. A jelentés szerint a Mad Max: Fury Road sztárja és Oscar-jelöltje, Tom Hardy, valamint a Bajos csajokból (Mean Girls) és sok más moziból ismert Lindsay Lohan is tárgyalásban áll az esetleges szerepléssel kapcsolatban.

Az biztos, hogy Andrew Scott, Cailee Spaeny és Josh O’Connor csatlakozásával a Tőrbe ejtve 3 már jól indul, de ez a második pletykált névpár szintén sokat dobhatna a filmen.

A hírek szerint Tom Hardy és Lindsay Lohan is tárgyalásban áll. Igaz, a What’s on Netflix azt is állítja, hogy az említett tárgyalások „meghiúsultak”. Ugyanakkor még mindig nagyon is lehetséges, hogy ezeket a hollywoodi sztárokat Benoit Blanc vádló tekintete előtt láthatjuk.

A Wake Up Dead Man: A Knives Out Mystery 2025-ben kerül a mozikba és a Netflixre.

Forrás: Variety, What’s on Netflix

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."