Ma éjjel jön a PlayStation State of Play – vajon milyen bejelentésekre számíthatunk?! [VIDEO]

A Sony május 30-án egy prezentációval indítja a „nem E3-at”, méghozzá a szokásos State of Play program keretében.

 

 

Elkezdődött a videójáték-rajongók egyik legizgalmasabb szezonja: a nyári konferenciáké. A PlayStation az úgynevezett „nem E3-at” egy State of Play bemutatóval indítja. Utóbbiról már napok óta pletykálnak. A program harmadik féltől származó címek és a PlayStation Studios saját projektjeinek keverékével készül, ha minden igaz. A játékosoknak tehát jó okuk van arra, hogy figyelemmel kísérjék az élő közvetítést, igaz, idehaza ez az időpont miatt annyira nem praktikus…

Habár nem sokat tudunk a Sony stratégiájáról a közelgő megjelenések tekintetében, az esemény célja, hogy emelje a lécet, bemutatva „a 14 PS5 és PS VR2 játék legfrissebb híreit, beleértve a PlayStation Studios idén később érkező címeinek bemutatását”.

Mindezekről a japán vállalat közleménye szerint több mint 30 percben lesz szó.

 

Hogyan és hol nézheted a PlayStation State of Play-t?

 

Ahogyan az már megszokottá vált a különleges események bejelentésekor, a PlayStation sem lesz rest, amikor a State of Play bemutatására kerül sor. A Sony megerősítette, hogy a stream május 30-án, közép-európai idő szerint 23:59-kor lesz (lásd az országos menetrendet a lenti linken). A játékosok a PlayStation hivatalos YouTube, Twitch és TikTok csatornáin követhetik majd a streamet. A cikk végén beágyazva megtaláljátok a YouTube-közvetítés videóját.

A stream beszámol majd a legfrissebb PlayStation-hírekről, emlékeztet majd a prezentáción megerősíthető bejelentésekre, és egy áttekintéssel zárul mindarról, amit a Sony a konferencián bemutat.

 

Mit láthatunk majd a PlayStation eseményén?

 

Természetesen számos pletykát hallhattunk már a State of Play lehetséges bejelentéseit illetően. Az elmúlt napokban kiszivárogtak a Concorddal, a Horizon LEGO verziójával, egy új Astro Bot-tal és a God of War: Ragnarok PC-s portjával kapcsolatos hírek is. Érdemes azonban megjegyezni, hogy az esemény egy része a PS VR2-re készülő játékokra is koncentrál.

Mik tehát a közösség legnagyobb vágyai? A játékosok a régen várt PC-s Bloodborne-on túl a Spider-Man 2 DLC-ről is szeretnének híreket látni. Sőt, még a Marvel’s Wolverine előzetese is debütálhat. Itt fontos megjegyezni, hogy az esemény az idén később megjelenő játékokra koncentrál. Tehát nem valószínű, hogy az Insomniac Games projektje helyet kap a prezentációban. Azonban az egyik szép dolog ebben az iparágban, hogy a nyári konferenciák mindig szolgálnak kellemes meglepetésekkel…

Forrás: YouTube, Time and Date

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."