PlayStation Showcase vagy State of Play érkezik májusban?

A Sony a pletykák szerint egy újabb közvetítéssel készülhet, de még nem tudjuk, hogy mekkora műsorra kell felkészülni, így ebből kifolyólag még kérdéses, hogy melyik branding alatt fog májusban új információkat közölni a PlayStation 5-re készülő játékokról a cég.

 

A Giant Bomb szerkesztője, Jeff Grubb beszélt arról, hogy a tavasz utolsó hónapja során vagy egy PlayStation Showcase, vagy egy State of Play közvetítést tervez a Sony. Grubb úgy véli, hogy a műsor során fel fog bukkanni a Silent Hill 2 Remake, amelyről nemrég azt írtuk, hogy az amerikai korhatár-besorolásért felelős bizottság, az ESRB kiértékelte, és emiatt James Sunderland története talán a közvetítés egyik kulcsjátéka lehet, ugyanis itt közölheti a Sony a Konami és a Bloober Team játékáról, hogy pontosan mikor jelenhet meg, ugyanis a remake kapcsán csak a semmitmondó 2024-et hallani.

„Úgy hallottam, hogy a jövő hónapban, májusban lesz egy PlayStationös valami, akár egy State of Play, akár egy Showcase, szóval ez [a Silent Hill 2 Remake] valószínűleg ott lesz. Hallottam mind a Showcase-ről, mind pedig talán a State of Play-ről. Úgy tűnik, hogy inkább a Showcase felé hajlik [a Sony], mindenképpen abban az időkeretben van, amikor tavaly a Showcase-t csinálták,” mondta Grubb.

A PlayStation Showcase kézre is eshetne a Sony-nak, ugyanis tavaly májusban is ilyen műsort hozott össze a cég. Akkoriban ez a közvetítés több mint egy teljes órát kitöltött, és a PlayStation Showcase során több mint harminc játékról esett szó (Helldivers 2, Metal Gear Solid Delta: Snake Eater, Marathon, Foamstars, Fairgame$, Concord), és még egy hardveres bejelentés is történt, ugyanis itt hullott le a lepel a PlayStation Portalról.

Ha végül a PlayStation Showcase mellett dönt a Sony, vajon itt fogja bejelenteni a cég a hosszú ideje pleykált PlayStation 5 Pro-t? Ezen túl vajon össze bír szedni elég játékot a közvetítésre a Sony?

Forrás: VGC, Twitch

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu