Erre számíthatunk az Xbox nyári eseményén? Kiszivárgott néhány nagy bejelentés!

Nyilvánosságra került többek között a következő Call of Duty, Indiana Jones, Avowed és más Xbox-játékok várható megjelenési hónapja…

 

 

Az Xbox idei éve a saját játékok tekintetében jónak ígérkezik. Úgy tűnik, a cég rengeteg meglepetést tartogat 2024-re. Ugyanez igaz a még nem ismertetett játékokra is. Éppen tegnap számoltak be arról, hogy az Xbox ismét dupla nyári eseményt tart. Most már azt is tudjuk, hogy június 9-én 19:00-kor egy nagyon ígéretesnek tűnő eseményre kerül sor.

Ezen a konferencián a Microsoft több, nagyon várt idei cím dátumát is be fogja jelenteni, és olyanokat is leleplez, amelyek sok játékost izgatottan várnak majd.

A The Verge nyilvánosságra hozta az Xbox first party címeinek megjelenési hónapjait. Kezdve a legnépszerűbb címmel, a közelgő Call of Duty 2024, ami lehet Black Ops 5 vagy Black Ops Gulf War, októberben, egészen pontosan a hónap végén debütál. Ezt a játékot megelőzi majd az első Starfield DLC, a Broken Space. Utóbbi is őszi megjelenést vett célba – Tom Warren szerint már szeptemberben jöhet.

De ez még nem minden, hiszen van még néhány régóta várt játék, amely felteszi majd a koronát az Xbox idei évére. Egyrészt a Microsoft Flight Simulator 2024, amely 2024 novemberében debütál. Ugyanez igaz az Avowedre is. Végül, de nem utolsósorban ott van az utóbbi évek legjobban várt kalandjátéka, a Bethesda fejlesztésében készülő Indiana Jones and the Great Circle. Ez egy hónappal az előbb említett játékok után, azaz 2024 decemberében jelenik meg.

 

Mit jelenthet még be az Xbox a nyári eseményén?

 

A közelgő Call of Duty mellett nem feledkezhetünk meg arról sem, hogy az Xbox nyári eseményén valószínűleg a Gears 6 is megjelenik. Sok stratégia rajongónak pedig érdemes lesz szemmel tartania az Age of Mythology Retoldot. Ez utóbbi megjelenését 2024 második felére tervezik. A játékosok várják a Perfect Darkot és a State of Decay 3-at is. Az biztos, hogy a redmondiaknak idén nyáron is lesz néhány nagy bejelentése!

Forrás: The Verge

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu