Daredevil: Born Again: tovább csúszhat a Marvel várva várt sorozata?!

MOZI HÍREK – A Disney bemutatta az első felvételeket, az új logót és a Daredevil: Born Again (éppen aktuális…) megjelenési dátumát.

 

 

Megjelentek az első felvételek a várva várt Marvel-sorozatból, a Daredevil: Born Again-ból! Ezeket a Disney nemrég tartott upfronts prezentációján mutattak be, a stúdió pedig a megjelenési ablakot és az MCU-sorozat új logóját is felfedte. Most kiderült, hogy a Daredevil: Born Again, melyben Charlie Cox újra Matt Murdock, azaz Daredevil szerepét alakítja, 2025 márciusában érkezik a Disney+-ra.

A hányattatott sorsú produkció tehát tovább csúszik; hiszen legutóbb még 2024-es premierdátumot ígértek a készítők…

A prezentáció során a Disney bemutatta a sorozat első trailerét is. A felvételek pedig azt mutatják, hogy mi vár a Félelem Nélküli Emberre, amint csatlakozik az MCU-hoz. Bár maga a trailer nincs nálunk, az IGN volt olyan kedves, hogy a bemutatottakról leírást adjon…

„Az új trailerben Matt Murdock az ikonikus Daredevil-ruhát veszi fel, miközben azt meséli, hogy >>az egész rendszer ellened van… gyakran Dávid Góliát ellen küzd<<. A felvétel ezután felvillant néhány visszatérő karaktert, köztük Kingpint, Foggyt és Karent, valamint egy rövid akciójelenetet. A trailer azzal zárul, hogy Murdockot megkérdezik, >>milyen ügyvéd vagy?<< Azt válaszolja, hogy >>egy igazán jó<<, mielőtt felveszi törött, ismerős szemüvegét.”

 

A Daredevil: Born Again végre révbe ért?

 

Bár csak egy leírásunk van (egyelőre), a Daredevil: Born Again úgy hangzik, hogy folytatni fogja mindazt, amiért a közönség szeretett a Netflix sorozatát. A karaktert biztos, hogy 2025-ben is mindenki szívesen látja majd.

Mindenki meglepetésére a Daredevilt roppant nehéz volt visszahozni a képernyőkre a karakter ünnepelt Netflix-sorozatát követően.

A tavalyi jelentésekből kiderült, hogy a Marvel Studios elnöke, Kevin Feige elégedetlen maradt azzal, amit a sorozat forgatásán látott. Ezért mindent a nulláról indított újra. Elküldte az írókat és a rendezőket is. A The Punisher producerét, Dario Scardapane-t azóta behozták a fedélzetre, és mostantól ő lesz a showrunner, a Loki duó Justin Benson és Aaron Moorhead pedig a vezető rendezők.

A Daredevil: Born Again most a tervek szerint 2025 márciusában mutatkozik be a Disney+-on. A sorozat egy 9 epizódos évaddal indul, majd hamarosan jön egy második 9 epizódos évad is. Az is megerősítést nyert, hogy az MCU ötödik fázisának része lesz.

Forrás: IGN

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."