Daredevil: Born Again: több fontos karakter visszatér, de mit szól mindehhez Charlie Cox?!

MOZI HÍREK – A Daredevil: Born Again Charlie Cox-ja megosztotta gondolatait Karen Page és Foggy Nelson visszatéréséről az MCU-sorozatban.

 

 

A Marvel Cinematic Universe szeretett karakterei visszatérésére készülnek a közelgő Daredevil: Born Again című sorozatban. Nemrég a főszereplő szerepében visszatérő Charlie Cox nyilatkozott arról, hogy a Karen Page-et és Foggy Nelsont alakító színésztársai, Deborah Ann Woll és Elden Henson visszatérnek a sorozatba.

Cox az AwesomeConon beszélgetve örömét fejezte ki a volt színésztársaival való újraegyesülés miatt: kiemelte Karen és Foggy fontosságát a sorozatban, a sorozat „szívverésének” nevezve őket.

Ez az érzés egybecseng a rajongókkal. Régóta nagyra értékelik a dinamikus trió kémiáját az eredeti Netflix-sorozatban. Cox így nyilatkozott:

„Ez annyira király, ember. Annyira király. Igen, elég szívszorító volt, amikor kezdetben nem voltak ott. Amikor visszatértünk a forgatásra, és néhány változtatást eszközöltek, amiről ti nyilván olvastatok, meg ilyenek, tudjátok, egyértelmű volt, hogy Foggy és Karen a sorozatunk szívének a lüktetése. Mindig is azok voltak. Szóval [nagyon különleges érzés], hogy visszatértek. Hatalmas köszönet Deborah-nak és Eldennek. Tudom, hogy készültek fotók, megjelent néhány forgatási fotó, szóval tudom, hogy beszélhetek róla, mert az interneten van. De nagyon édes volt, hogy újra volt néhány közös jelenetünk.”

A Daredevil: Born Again útja nem volt a legsimább a filmvászonig. Az aggodalmak, hogy a sorozat eltávolodik az eredeti sorozat lényegétől, a kezdeti epizódok leforgatása után kreatív átdolgozáshoz vezettek.

Cox megjegyzései tükrözik Foggy és Karen visszatérésének jelentőségét abban, hogy a sorozat újra összhangba kerüljön a közönség elvárásaival.

A sorozat eredeti verziója állítólag késleltette Matt Murdock megjelenését az ikonikus öltönyében. Illetve, több kulcsfontosságú karaktert is kizárt. Kockáztatva ezzel a rajongói bázistól való elidegenedést. Azonban Woll és Henson szerepeltetése a stáblistán, amit a forgatási fotók is megerősítettek, megnyugtatta a rajongókat. Az új sorozat megtartja az eredeti szellemiségét, miközben friss elemeket vezet be.

 

 

MOZI HÍREK - A Daredevil egykori sztárja, Deborah Ann Woll a Born Again-ben való esetleges visszatéréséről beszélt. Charlie Cox

 

 

Charlie Cox lelkesedése és a karakterek újraegyesülése táplálja a Daredevil: Born Again izgalmát

 

Bár a Daredevil: Born Again megjelenési dátuma a Disney+-on továbbra is titokban marad, az izgalom kézzelfogható. A kreatív változások és a szeretett karakterek visszatérése felfokozta a várakozásokat egy olyan sorozat iránt, amely tiszteleg elődje előtt. Miközben új utat jelöl ki a Pokol Konyhájának ördöge számára.

Cox lelkesedése a projekt és a társszereplőkkel való újraegyesülés ígéretes jel a sorozatot türelmetlenül váró rajongók számára.

Ahogy a Daredevil: Born Again befejezi a forgatásokat és az utómunkálatokba kezd, minden szem a Marvel Studiosra szegeződik, hogy a premierről és a nagy eseményeken, például a San Diego Comic-Conon történő esetleges bemutatókról értesüljön.

A rajongók elvárásaihoz való igazodást és a sorozat alapvető dinamikájának megőrzését biztosító kreatív átalakítással a Daredevil: Born Again a Marvel Cinematic Universe kiemelkedő kiegészítője lesz. Ahogy Cox fogalmazott, az eredeti trió visszatérése nem csak menő, hanem „igazán különleges”, és olyan sorozatot ígér, amely egyszerre tiszteli a gyökereit és új távlatokat nyit.

Forrás: Collider

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu