Daredevil: Born Again: végre kiderült, milyen sors vár a készülő Marvel-szériára!

MOZI HÍREK – A Marvel Studios 2024-es megjelenési ütemtervét frissítették. Mindez látszólag megerősíti a készülő Daredevil: Born Again feltételezett sorsát…

 

 

A Disney legújabb megjelenési ütemterv-frissítése látszólag megerősíti, amit eddig hallhattunk a Daredevil: Born Again feltételezett sorsáról. A szériát eredetileg 2022 májusában jelentették be Matt Corman és Chris Ord írók. A rebootolt sorozat főszereplője pedig ismét Charlie Cox lesz. A Marvel 2024-ben tervezte bemutatni. Ám 2023 szeptemberében rossz híreket kaptunk. Különböző források szerint a sorozat gyártásának jelentős késése elkerülhetetlen volt.

A Disney.com-on megjelent bejegyzésben úgy tűnik, hogy ez a feltételezett késés szinte teljesen beigazolódott.

A szóban forgó poszt részletezi a 2024-ben érkező fontosabb Disney+ kiadványokat a Star Wars és az MCU erőfeszítéseitől kezdve a Disney különböző egyéb produkcióiig.

Ami a Marvel Studios franchise-ját illeti, az MCU-nak csak az Echo és az Agatha: Darkhold Diaries című projektjei szerepelnek a listán. Valamint az X-Men ’97 című animációs film. Úgy tűnik, ezzel most hivatalosan is megerősítették a Daredevil-széria 2025-re csúsztatását.

 

Mi a helyzet az MCU Daredevil: Born Again sorozatával?

 

Azok, akik ismerik a Marvel Studio különböző produkcióinak működését, tisztában lesznek a Daredevil: Born Again problémáival. Érdemes megvizsgálni, hogy pontosan milyen csapások érték a várva várt sorozatot. 2023 szeptemberében különböző orgánumok arról számoltak be, hogy a WGA és a SAG-AFTRA sztrájkjai lehetővé tették a Marvel Studios vezetői számára, hogy alaposabban átnézzék a fejlesztés alatt álló tévésorozataikat.

Ezen betekintések szerint a Daredevil: Born Again egyszerűen nem működött a Marvel felsőbb vezetőinek szemében, ami a sorozat, valamint a Marvel Studios teljes MCU tévés gyártási ütemtervének teljes átdolgozásához vezetett.

Corman és Ord vezető íróként távozott. Helyükre Dario Scardapane-t szerződtették. Scardapane a hírek szerint inkább hagyományos showrunnerként fog tevékenykedni, mivel a Marvel Studios minden tévés produkciót elkezdett átállítani egy hagyományosabb tévés formátumra, mint amilyet a franchise a korábbi Disney+ produkcióiban alkalmazott. Az új Daredevil a hírek szerint erre a sorozatszerűbb formátumra váltana. Valamint olyan átírásokat kapna, amelyek jobban igazodnak a Netflix Daredeviljének hangvételéhez. A Holdlovag és a Loki 2. évadának rendezőit, Aaron Moorheadet és Justin Bensont is felvették. Ezzel a széria átdolgozása látszólag befejeződött a most már minden bizonnyal 2025-ös megjelenésig.

Forrás: Disney

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu