The Descendants: kiszivárgott a Capcom egyik bejelentésre váró játéka?

A japán kiadót ne csak a Resident Evil, a Street Fighter, vagy a Monster Hunter IP-k kapcsán vizsgáljuk, mert ha csak ezekkel foglalkozna a Capcom, akkor kb. ugyanazt az utat járná be, amit a Ubisoft (csak ők a Far Cry-jal, a The Crew-val és az Assassin’s Creeddel foglalkoznak inkább).

 

A The Descendants egy olyan játék, amiről eddig még nem hallottunk. A név egy színésznő, Bekka Prewitt önéletrajzában bukkant fel. Néhány játékban hallhattuk már. Legutóbb például a Resident Evil: Village-ben ő szólaltatta meg Bela Dimitrescu karakterét, illetve az egyik babát Donna Beneviento házában. Szóval a Capcommal már megvan a kapcsolata, ahogy a túlélő horrorral is, mert korábban a Tango Gameworks számára az egyik névtelen női karakternek adott hangot a The Evil Within 2-ben. A The Descendantsban kisegítő, támogató szereppel rendekezik Prewitt.

Ha kicsit gúnyosan kezelnénk a játék nevét, akkor kifordítanánk a The Descendants elnevezését. Leszármazottak lenne a magyar neve, de ha a szónak csak a descend részét vennénk, akkor már leereszkedést jelentene. A Capcomnak régebben volt egy Souls-klón projektje, amit PlayStation 4-re fejlesztett, és végül sosem jelent meg. Deep Down, azaz mélyen lenn. Mondhatnánk azt is, hogy ez akár a Deep Down újragondolása lenne, de ez persze csak egy vicc.

Viszont ne felejtsük azt sem, hogy a Capcomnak van egy másik, meghatározatlan időre elhalasztott projektje, amit több éve bejelentett, és egyre kevesebb esélyt látunk arra, hogy ez valaha meg is fog jelenni. Tavaly júniusban közölte a japán cég, hogy a Pragmata el lett halasztva. Ez is egy vadonatúj IP volt. Ha nem vesszük figyelembe az Exoprimalt (dinoszauruszirtósdi), akkor lényegében minden új IP mostanában elhasal a Capcom szárnyai alatt.

Emiatt pedig nem nagyon bizakodunk abban, hogy a The Descendants meg fog jelenni rövid időn belül. A játékot talán június környékén bejelentik. Talán nem.

Forrás: Reddit, Actors Access

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu