Tomb Raider 1-3 Remastered: visszajut a játékba az, amit az Aspyr elvett

Az Aspyr kiváló módon kezelte Lara Croft első három történetének modern platformokra történő átültetését (ezt a Star Wars: Battlefront Classic Collectionnel nem tudta a cég elérni…), és a megjelenés után is törődik a stúdió a játékokkal.

 

Azért nem ilyen egyszerű a történet, ugyanis volt egy kicsit zavaros változtatás, amit most az Aspyr eltávolít a Tomb Raider 1-3 Remasteredből. A kollekció februárban jelent meg, és mi sem bizonyítja a jó fogadtatást, mint a Steamen a 86%-os értékelés a felhasználóktól (ennyi kritika pozitív). Azért volt pár furcsa hiba a kollekció körül, és a harmadik patch egyet megszüntethet.

Az Aspyr ugyanis először kivette a Lara Croft-posztereket a gyűjteményből, és most ezeket visszateszi. Miért tűntek egyáltalán el a játékokból? Az Aspyr magyarázata szerint több textúra és grafikai frissítés történt, és akaratukon kívül ennek eredménye volt az, hogy a poszterek hirtelen elvesztek. Ezek a textúrák helyre lesznek állítva a hármas számú patch telepítése után, így a falak nem fognak annyira üresnek hatni. Az viszont még nem ismert, hogy az Aspyr mikor tervezi kiadni a frissítést, ugyanis erről még nem mondott semmit sem. Talán viszonylag rövid időn belül, ugyanis a második frissítést nem sokkal a Tomb Raider 1-3 Remastered megjelenése után adta ki a stúdió.

A Tomb Raider 3 negyedik pályáján, a Sleeping With The Fishesben voltak megtalálhatóak a szuggesztív poszterek (ezek lentebb megtekinthetőek), amiket az Aspyr említés nélkül távolított el a kollekcióból, holott alapból benne voltak. Emiatt nem csoda, hogy a közönség egy része cenzúrát kiáltott. Korábban azért volt más furcaság is: mi is írtunk arról, hogy az Epic Games Store verzió szebbnek és teljesebbnek hatott a Steam verziójához képest.

 

 

Legalább ennek a sztorinak a végére tehetünk egy pontot, mert Lara ismét kissé nudista formátumban is látható lesz. (Elvégre az egyik poszteren nem sok ruha van rajta…)

Forrás: GameRant, Aspyr

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu