Új platformon debütálhat hamarosan az Assassin’s Creed Mirage?!

Az Assassin’s Creed Mirage június 6-tól lesz elérhető iPhone 15, iPad Air és iPad Pro készülékeken.

 

 

Tavaly októberben a Ubisoft lehetőséget adott nekünk, hogy újra egy orgyilkos bőrébe bújjunk az Assassin’s Creed Mirage című játékkal, amely PC-re, PlayStationre és Xboxra jelent meg. Úgy tűnik azonban, hogy a francia fejlesztő más eszközökre is szeretné eljuttatni zászlóshajó franchise-ját. Ezért váratlanul bejelentették az iPhone-os megjelenést 2024 elejére. Most pedig, némi csúszással a tervekben, megerősítették, hogy az iOS-felhasználók idén júniusban irányíthatják Basimot.

Konkrétan az Assassin’s Creed Mirage június 6-án érkezik iPhone 15 Pro, iPhone 15 Pro Max, iPad Air és iPad Pro készülékekre (M1 chippel vagy újabbal rendelkező készülékeken).

Az előrendelések már megnyíltak az App Store-ban. A Ubisoft minden iOS-felhasználót meglepett azzal, hogy kalandját az iPhone ökoszisztémán túlra is elviszi. Hiszen senki sem számított arra, hogy a címe a játékosok iPadjén is landol majd.

Mint kiderült, a kaland nem sokban fog különbözni attól, amit eddig PC-n, PlayStationön és Xboxon láthattunk. A Ubisoft hivatalos közleménye szerint ezek a portok intuitív, kényelmes és magával ragadó játékélményt nyújtanak, optimalizált érintésvezérléssel és kontroller-támogatással. A cross-save és cross-ownership is elérhető lesz, hogy a játékosok tetszés szerint élvezhessék a játékot iPhone és iPad között.

 

A Ubisoft nem zárja ki, hogy folytatódik az Assassin’s Creed Mirage története

 

Ahogy a cikk elején említettük, az AC Mirage első verziói már több hónapja a piacon vannak. Ennek következtében vannak olyan játékosok, akik már most is szeretnék folytatni Basim kalandját, hogy többet tudjanak meg az orgyilkos történetéről. Úgy tűnik, a Ubisoftnak van egy jó híre ezeknek a felhasználóknak. Tény, hogy nem terveznek további frissítéseket kiadni a játékhoz. Ám a csapatnak vannak ötletei, hogyan lehetne bővíteni a főhős történetét. Ez ugyan nem erősíti meg a folytatást, mint olyat, de mindenképpen izgalmas fejlemény, ami egy új projekthez vezethet…

Forrás: Apple App Store, Ubisoft

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu