Call of Duty: kiderülhetett, mi lesz a következő játék?! Népszerű franchise-ból meríthet a széria!

Rengeteg jel utal arra, hogy egy hatodik Call of Duty: Black Ops játék a küszöbön áll, miközben Fallout-vonatkozású tartalmak érkezhetnek a Modern Warfare 3-ba és a Warzone-ba…

 

 

Úgy tűnik, hogy a Modern Warfare 3 és a Warzone legutóbbi frissítéséből sok minden kiderült a Call of Duty jövőjéről. A bevezetés óta az adatbányászok a játék fájljaiban turkálnak abban a reményben, hogy nyomokat találnak a jövőbeli kiegészítésekről. Amit azonban találtak, az sokkal jobb, mint amit kerestek. Számos nyom utal arra, hogy a következő rész hamarosan kiderül egy játékon belüli eseményen keresztül. Továbbá arra is, hogy egy új Black Ops-ról van szó. Valamint, hogy utóbbit a júniusban megrendezésre kerülő Xbox Games Showcase-en tervezik bemutatni.

 

Itt az ideje a Call of Duty: Black Ops 6-nak?

 

Összesen három nyomot találtak a Season 3: Reloaded patchben. Mindegyik elég szilárdnak tűnik, és ugyanabba az irányba mutat. Ilyen értelemben csak két lehetőségünk maradt: vagy valóban a hatodik Call of Duty: Black Ops játék leleplezése következik, vagy az Activision játszik velünk. Akárhogy is, a legjobb, ha ismered a részleteket, és levonod a saját következtetéseidet.

 

  • Sally 6: A játék archívumában megtalálták a 9 mm-es pisztoly tervrajzát, amelyen a „Sally” név és a hatos szám szerepel. Sally volt az eredeti Black Ops borítóján szereplő egyik pisztoly neve. Igaz, abban a játékban a nyolcas szám szerepelt rajta. A hatos arra utalhat, hogy ez a Black Ops „al-sorozat” hatodik játéka.
  • Cerberus: Az adatbányászok találtak egy „cerberus_reveal” néven azonosított kihívást. Ez közvetlen utalás lehet az Xbox Showcase-re kiadott teaserre, amelyben egy Cerberus logó szerepelt.
  • Frank Woods: Utalásokat találtak egy új operátorra, amely a Black Ops ikonikus karakterére utal.

 

Igaz, a nem hivatalos információkkal kapcsolatban mindig óvatosnak kell lenni. Ám ebben az esetben a nyomok túlságosan is bőségesnek tűnnek. Az egyetlen dolog, ami meglepő, hogy túl korainak tűnik, hogy a franchise következő részével kapcsolatban tudjunk valamit. A megerősítések általában augusztusban kezdenek érkezni. Ez a változás azonban könnyen magyarázható azzal az egyszerű ténnyel, hogy az Activision immár a Microsoft égisze alatt működik.

 

 

Call of Duty / Fallout 76

 

 

Fallout skinek érkezhetnek a Modern Warfare 3-ba?!

 

A Fallout tévésorozat sikere miatt a Microsoft nagyon szerette volna, ha a franchise új játéka megjelenésre készen áll. Ám mivel nem áll rendelkezésre játék, mást találtak ki. A vállalat kihasználja az Activision nemrégiben történt felvásárlását, hogy a Call of Duty révén pénzzé tegye egyik nagyszerű szellemi tulajdonát.

Legalábbis erre utalnak a közösség által adatbányászat útján megszerzett információk, amelyek a Bethesda franchise alapján új skinek kiadásáról beszélnek a Warzone és a Modern Warfare 3 számára.

Ilyen értelemben az új Fallout-kozmetikumok kiadása mindenki számára előnyösnek tűnik. Lehetővé teszi a Bethesda-franchise további monetizálását, építve a sorozat által generált lelkesedésre, amely a franchise régebbi játékainak népszerűségét robbanásszerűen növelte. Emellett olyan felhasználókat is bevonzhat, akik kizárólag Call of Duty-val játszanak. Tehát, egyébként nem fordítottak volna akkora figyelmet a sorozatra. Egyszóval ez egyike azoknak a nagyszerű szinergiáknak, amelyekkel a Microsoft monstre stúdióportfóliója miatt szembesül.

A Fallout skinek várhatóan a Call of Duty: Modern Warfare 3 és a Warzone május 28-án induló 4. szezonjában lesznek elérhetőek. Amennyiben az adatbányászati szivárgások beigazolódnak, a Gundamhoz és a The Crow-hoz kapcsolódó új kozmetikumok is elérhetőek lesznek ebben az időszakban. Mindig érdemes megvárni, amíg biztosat tudunk majd, de ne habozz, hogy félretedd a CoD-pontjaidat, ha érdekel valamelyik újdonság!

Forrás: VGChartz, Sportskeeda

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu