A Horizon Zero Dawn hamarosan elhagyhatja a PS Plus-t?!

Habár a Horizon Zero Dawn a PS5-ön 60 FPS-en játszható a visszafelé-kompatibilitásnak köszönhetően, ám már régóta pletykálnak egy remasterről is…

 

 

Régen írtunk már a Horizon Zero Dawn-ról, a Guerrilla Games játékáról, amely az elmúlt évek egyik legsikeresebb PlayStation-franchise-ját indította el, több millió eladással a háta mögött. Úgy tűnik azonban, hogy a Sony meglepetést tartogat a címmel kapcsolatban. A bejelentés állítólag nem is várat magára sokáig.

Ebben az iparágban semmit sem vehetünk biztosra, de Aloy visszatérhet egy jobb grafikájú, a jelenlegi generációra frissített változatban.

Amire az elmúlt órákban derült fény, hogy a Horizon Zero Dawn: Complete Edition eltűnik a PS Plus Extrából, írja az Eurogamer. Ez furcsa lépés, tekintve, hogy a Sony saját játékáról van szó. Ám a pletykák és a korábbi hasonló lépések alapján van értelme. Május 21-én az Aloy már nem lesz elérhető az előfizetéses szolgáltatásban. Mindez pedig egy esetleges remaster miatt lehet.

Még 2022 októberében hallhattunk arról, hogy a PlayStation egyes médiaértesülések szerint a Horizon Zero Dawn remake-jén vagy remasterén és a sorozat többjátékos spin-offján dolgozik. Azóta nem kaptunk további információkat az ügyben. A pletykák szerint nem is a Guerrilla áll a remaster mögött. Azt viszont meg kell jegyezni, hogy a Horizon Zero Dawn a visszafelé kompatibilitásnak köszönhetően már most is 60 FPS-en élvezhető PS5-ön. Ezzel együtt persze lehetne korszerűsíteni a játék küllemét és teljesítményét.

 

A Horizon Zero Dawn hamarabb távozik a PS Plusról

 

Ez a lépés emlékeztet arra, ami a Marvel’s Spider-Mannel történt. Utóbbi tavaly azért esett ki a PS Plus Extrából, mert érkezett a második játék. Akkor azt mondták, hogy ez az állítólagos Horizon-remaster javított textúrákkal és világítással, valamint a Horizon Forbidden Westben látottakhoz hasonló animációkkal rendelkezik majd. A hozzáférési lehetőségek is a Sony legújabb címeiben látottakkal egy szinten lennének, és valószínűleg többféle grafikai mód is lesz. Bármiről is legyen szó, még várjuk, hogy kiderüljön, igaz-e a hír.

Forrás: Eurogamer

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu