[SOP 2024]: Concord – így nézhet ki A galaxis őrzői és az Overwatch szerelemgyereke?! [VIDEO]

A Firewalk Studios fejleszti ezt az új PvP játékot, a Concord-ot, amely még idén megjelenik.

 

 

Habár csökkentette elkötelezettségét ezen a téren, a PlayStation még mindig számos multiplayer videójátékot tart szemmel. Az egyik a Concord nevet viseli. A tegnap esti State of Play-en két trailerrel leplezték le (lásd a cikk végén), amelyek egy PvP-s sci-fi akció-lövöldét árulnak el nekünk. A játék karakterbemutatója egyfajta Guardians of the Galaxy-hangulatot áraszt. Azonban játékmechanikája a hős-shooterhez, az Overwatchhoz hasonlít.

A Concordot hivatalosan egy többjátékos sci-fi shooterként mutatják be, 5v5 összecsapásokkal, amelyekben a játékosoknak hatalmukban áll megváltoztatni a játékszabályokat a csapatuk számára.

Mint oly sok más műfaji kínálatban, a Firewalk Studios fejlesztése is lehetővé teszi majd, hogy a karakterek és szerepkörök széles skálájából választhassunk. Ezek mindegyike egyedi képességekkel és személyiséggel rendelkezik. A Freegunnerek rivális csapatai ellen a merész űrrablások során kell majd bizonyítanunk. A produkció többféle játékmóddal, valamint egzotikus és fantasztikus, egy egész galaxist felölelő térképekkel érkezik majd.

 

 

Concord / PlayStation

 

 

A Firewalk Studios a játék bemutatójában hangsúlyozta, hogy célja egy olyan finoman hangolt és kiegyensúlyozott többjátékos első személyű lövöldözős játék létrehozása, amely a műfaj törzsvendégei számára ismerős lesz. Ugyanakkor a Freegunnerek sokoldalúságával és változatosságával igyekszik kitűnni. Az egyes Freegunnerek képességeit úgy tervezték meg, hogy a legkülönbözőbb képességszintű és játékstílusú játékosok eredményesek legyenek velük. Még a műfajban újak számára is sikerélményt jelentsenek. Eközben további kihívást és mélységet nyújtanak azoknak, akik magas szintű PvP-téteket keresnek.

 

A Concord egy folyamatosan fejlődő videójáték

 

A Concord augusztus 23-án kerül a boltokba PC-re és PS5-re. Előtte a játékosoknak még egy aranyat érő lehetőségük lesz élvezni a játékot egy bétateszt keretében. Utóbbira minden játékos, aki június 6-tól előrendeli a játékot, feliratkozhat.

Ez a tesztverzió a Sony szerint csak nyár végén érkezik meg – mondanom sem kell, hogy mint game-as-a-service, ez még csak a kezdet.

Kezdetben 16 karakterrel érkezik a játék. Ám a Concord már garantáltan bővülni fog idővel a rendszeres, ingyenes frissítések révén, amelyek új Freegunnereket, pályákat, játékmódokat, történeteket és még sok mást vezetnek be.

Forrás: YouTube

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV