[SOP 2024] Megérkezett a Monster Hunter Wilds legújabb előzetese – tényleg „wild” lesz! [VIDEO]

A Monster Hunter Wilds személyében újabb kasszasiker várható a Capcomtól…

 

 

Ha itt vagy, az valószínűleg azért van, mert izgatottan várod a Monster Hunter-sorozat következő részét. Már hónapok óta nem hallottunk semmit a Monster Hunter Wilds-ról. A játékot még a The Game Awards 2023 alkalmából egy olyan intenzív trailerrel mutattak be, amire senki sem számított. Azóta játékosok ezrei várják, hogy a Capcom újabb trailereket mutasson és több információt adjon ki a fantasy akció-RPG franchise következő nagy részével kapcsolatban. Nos, ma valami nagyon hasonló történt a State of Play-en, hiszen kaptunk egy trailert, ami miatt izgulhatunk.

A Capcom egy izgalmas új trailert mutatott be a Monster Hunter Wilds-hoz, amely ugyan csak néhány perces, de sok játékosnak ez is bőven elég.

A játék 2025-ben debütál PS5-re, PC-re és Xbox Series X/S-re. Ma pedig új részleteket, környezeteket és szörnyeket láthattunk a Capcom címéből. A cég az „eddigi legjobb Monster Hunter”-nek nevezi a játékot, és minden bizonnyal meg is van benne minden, ami az eddigi legjobb címhez kell, ahogy azt alább eláruljuk.

A trailer új szörnyeket és látványosabbnál látványosabb akciójeleneteket mutat nekünk. Vannak pillanatok, amikor láthatjuk, hogy a környezet rombolható. Valamint, hogy ezt kihasználhatjuk, hogy kárt tegyünk a hatalmas ellenségekben. Ugyanígy az MHW térképe is hatalmasnak tűnik. Láttunk sziklás, éjszakai és sivatagi helyszíneket is. Az akció-RPG emellett kopár környezeteket is bemutat majd nekünk, amelyeket egy-egy lény hátán fedezhetünk fel. Ez viszont előnyös, hiszen így bizonyos gyalogosan megközelíthetetlen területeket is felfedezhetünk majd. Hiszen magasabbra tudunk majd ugrani és siklani, hogy elérjük a célunkat.

 

Miket hallhattunk még a Monster Hunter Wilds-ról?

 

Egy másik szempont, amit figyelembe kell vennünk, az előző trailerben látott homokviharok. Ezek más stratégiára kényszerítenek majd minket, amikor közelednek felénk. Másrészt egy részlet, amiről nem szabad megfeledkeznünk, az ellenséges csordák, amelyek többszörös szorult helyzetbe hozhatnak minket, ha eltévedünk, így a megfelelő pillanatot kell megválasztanunk a csorda megtámadásához. Ami egyértelmű, hogy a Monster Hunter Wilds esetében a másodpercek alatt meghozott döntéseink határozhatják meg a sorsunkat.

Forrás: YouTube

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."