Kiderült, mikor érkezik a Netflix Tomb Raider animációs sorozata – íme a bejelentő trailer! [VIDEO]

MOZI HÍREK – A Netflix Tomb Raider animációs szériája, a The Legend of Lara Croft október 10-én lesz elérhető a Netflixen.

 

 

Bővül a Tomb Raider-univerzum, és úgy tűnik, a játékok és a tévé világa összekapcsolódik. Míg néhány napja arról hallhattunk, hogy a Prime Video folytatja a Lara Croft élőszereplős sorozatot, addig más nagy Tomb Raider-projektek is készülnek. Az egyik ilyen a Crystal Dinamics következő videójátéka. Ezt ugyan nem jelentettek be, de a játékosok kíváncsian várják, hogy mire készül a legutóbbi Lara Croft-címek fejlesztőstúdiója. A másik pedig a régóta pletykált Tomb Raider animációs sorozat.

Az iparág leghíresebb kalandoráról szóló fontos projekt, mint most már tudjuk, alig néhány hónap múlva debütál a Netflixen.

A The Legend of Lara Croft pár órával ezelőtt egy trailerben kapta meg a premierdátumot, amit a cikk végén láthattok. Már csak október 10-ig kell várnunk, hogy megtudjuk, mi lesz Lara Croft következő hőstette, és milyen veszélyekkel kell szembenéznie.

Úgy tűnhet, hogy csak egy újabb videójáték-franchise alapján készült animációs sorozatról van szó. Ám mégis fontosabb, mint amilyennek tűnik. Ugyanis a Netflix egyetlen idősíkban szeretné összekötni a klasszikus játékokat a Crystal Dinamics legújabb Tomb Raider-trilógiájával – írja a Vida Extra. Éppen ezért egy olyan produkcióról van szó, amely a Shadow of the Tomb Raiderben látott eseményeket követi.

 

További részletek a Tomb Raider animációs szériáról

 

Azt már tudjuk, hogy a sorozat nem fog kapcsolódni Alicia Vikander Tomb Raider-filmjéhez. Az is kiderült, hogy Hayley Atwell fogja megszólaltatni Lara Croftot a Netflix-szériában. A többi szereplő, aki feltűnik majd, Jonah Mariava, akit Earl Baylon alakít, ugyanaz a színész, aki a legutóbbi három megjelent játékban is megszólaltatta. Szerepel még Zip, a franchise klasszikus címeiből ismert másodlagos és nélkülözhetetlen karakter. Az ő szerepe és feladata az volt, hogy technológiát és segítséget nyújtson Lara számára a modern eszközökkel kapcsolatban.

Forrás: YouTube, Vida Extra

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."