Új részletek a Netflix Tomb Raider animációs sorozatáról: két ismerős karaktert már megerősítettek benne! [VIDEO]

MOZI HÍREK – Lara Croft a klasszikus és a modern saga szövetségeseivel találkozik majd az új produkcióban: a netflixes Tomb Raider animációs sorozatában.

 

A tegnapi nap folyamán több bejelentés is történt a Tomb Raiderrel kapcsolatban a 25. évforduló alkalmából. Az egyik ezek közül a Netflix számára készült animációs sorozatához volt köze , amely a forgatókönyvírója szerint hídként fog szolgálni Lara Croft klasszikus saga és a legújabb Survivor-trilógia között, így egyesítve az idősíkokat.

„A Crystal Dynamics csapata keményen dolgozik a Tomb Raider idősíkok egyesítésén , és nagyon izgatottak vagyunk, hogy részesei lehetünk ennek az erőfeszítésnek, mert legalábbis én mindig is kíváncsi voltam, hogyan sikerült Lara Croftnak ilyen epikus hőssé válnia” – magyarázza Tasha Hugh, a streaming szolgáltatás számára készülő legendás animációs sorozat írója és executive producere egy videóban.

Hugh arról beszélt még, hogy a Tomb Raider animációs sorozatban össze akarják kötni a két sagát, kezdve a 2013-as Tomb Raiderrel, majd a Rise of the Tomb Raider és a Shadow of the Tomb Raider által kijelölt nyomvonallal folytatva, amíg el nem érjük az első, 1996-os Tomb Raidert. Továbbá néhány olyan klasszikus karakterről is beszélt, mint Zip (Chronicles, Legend és Underworld), akinek Allen Maldonado adja majd a hangját, és olyan modern karakterekét, mint Jonah Maiava (TR 2013, RoTR és SoTR), akit ismét Earl Baylon alakít.

Hugh érzi persze a rajongók miatt nagy terhet a vállán, hogy jól kell ám összekapcsolnia a két sagát (magyarán: jó munkát kell neki és csapatának végeznie Tomb Raider animációs sorozattal), de azért nagyon izgatottan várja a továbbiakat, és már alig várja, hogy megossza a további híreket is. Ne feledjétek, hogy ez a sorozat inkább a játékokra koncentrál, és nem fog kapcsolódni a filmekhez. Ebben az értelemben, néhány héttel ezelőtt volt Alicia Vikander ismét arról nyilatkozott, hogy optimista azzal kapcsolatban, hogy a Tomb Raider 2 forgatása előbb-utóbb meg fog valósulni.

Forrás: Deadline

 

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu