Hogwarts Legacy: a nyári frissítés kibővíti a játékot, de valami fontos még hiányzik! [VIDEO]

Több, eddig részben konzol-specifikus tartalom érkezik a Hogwarts Legacy-be közel másfél évvel az eredeti megjelenés után, de nem mindenki elégedett…

 

 

Amikor a Hogwarts Legacy eredetileg 2023 februárjában megjelent PC-re, PlayStation 5-re és Xbox Series X/S-re, a kritikusok elismeréssel fogadták. Végül az év legkelendőbb videójátékává vált. Ennek ellenére a rajongók megdöbbenésére a nagy ünnepségeken, például a The Game Awards-on mégsem szerepelt annyira jól.

„A Hogwarts Legacy egy nyitott világú akció-RPG, amely a Harry Potter-könyvekben először bemutatott világban játszódik. Indulj útnak ismerős és új helyszíneken keresztül, miközben felfedezed és felfedezed a varázslatos szörnyeket, testre szabod a karakteredet és bájitalokat készítesz, elsajátítod a varázslatok használatát, fejlesztheted a tehetségedet és azzá a varázslóvá válsz, aki lenni szeretnél” – olvasható a játék leírásában.

Akár a Roxfort kastély fantasztikus termeinek felfedezése, akár a Roxmorts faluban való bóklászás, akár a pokoli pókok üldözése a Tiltott Rengetegben, a Hogwarts Legacy-ban rengeteg szórakozás vár rád.

Azonban bármilyen jó is egy játék, mindig van hova fejlődni. Ebben segít például a jövő héten érkező frissítés.

Június 6-án, csütörtökön a Hogwarts Legacy új frissítése nem csak a „Haunted Hogsmeade Shop Quest” és különböző kozmetikai tárgyakat hoz a PlayStation platformon kívülre. Hanem egy Photo Mode-ot is, hogy megoszthasd a legjobb képeket a varázsvilágról barátaiddal a közösségi médiában.

Azonban nem mindenki örül ennek. Néhány rajongó azon tűnődik, hogy vajon a játék kap-e valaha is New Game Plus-t és új történet DLC-t. Előbbi funkció régóta hiányzik a játékosoknak. Utóbbi pedig komoly kihagyott ziccernek tűnik.

Remélhetőleg megkapjuk az összes többi hozzáadott fejlesztést, amit a rajongók kértek egy esetleges folytatásban. Addig is élvezhetjük a Hogwarts Legacy-t PC-n, PlayStationön, Xboxon és Nintendo Switch-en.

Forrás: GameSpot, YouTube

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV