Atlas Fallen: alcímet és nagy frissítést kap a Deck13 akció-RPG-je [VIDEO]

A Deck13 és a Focus Interactive jelentős frissítéssel fogja hamarosan ellátni a fantasy akció-RPG-t, ami az új alcím mellett új területtel, ellenfelekkel, fejlődési mechanizmusokkal, szinkronnal és párbeszéddel, egy New Game+ móddal és a játék elejének áttervezésével bővül.

 

A Deck13 elkötelezettsége az Atlas Fallen iránt a Reign of Sandben is megmutatkozik. Ez egy átfogó frissítés, amely számos játékmechanikát és alapvető játékfunkciót, valamint különböző tempó- és életminőség-javításokat is tartalmaz. A PC-n és konzolokon minden tulajdonoshoz további költség nélkül érkező frissítés a közösség értékes visszajelzéseinek közvetlen eredménye. Kibővített világ, új ellenségek, átdolgozott fejlődés, új küldetések lesznek benne. Az új szinkronhang Ben Starr (Final Fantasy XVI, Warframe) mellett az átdolgozott kampány, és a 25 új esszenciakővel felfegyverkezve a még félelmetesebb lények említendőek. Tartsunk ki a kalandodban a régóta várt New Game+ funkcióval, és hívjuk ki az isteneket az új Nyaal’s Nightmare nehézségi móddal. Még sok meglepetés és fejlesztés vár ránk ebben a tartalomban gazdag új játékváltozatban.

Augusztus 6-ától az Atlas Fallenből Atlas Fallen: Reign of Sand lesz. Az alapjáték cseréjeként ez a nagyszabású, teljesen ingyenes felújítás minden platformon frissítésként lesz elérhető, így biztosítva, hogy minden játékos, legyen az jelenlegi, visszatérő vagy újonnan érkező, belevetheti magát a játék továbbfejlesztett változatába. Bár a Reign of Sandbe átvihetjük a régi karakterünkkel elért haladást (például a felszerelést), az optimális élmény érdekében erősen ajánlott új játékmenetet kezdeni, hogy teljes mértékben elmerülhessünk az új funkciók és fejlesztések széles skáláján. Szóval a legjobb, ha nem emeljük át a régi karakterünket az előző végigjátszásunkból.

Az Atlas Fallen: Reign of Sand tehát a játék új címe lesz, hiszen az alapjáték helyét átveszi, és a későbbi vásárlók már ehhez férhetnek hozzá. A Deck13 már megjelenési dátummal is ellátta a frissítés kiadását, így augusztus 6-án fog felbukkanni PlayStation 5-ön, Xbox Series-en, illetve PC-n a Steamen.

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu