[XGS 2024] Jön az új Gears of War, de nem az, amire számítottunk! [VIDEO]

Az Unreal Engine 5 segítségével olyan realizmussal élhetjük majd át a Pendulum Wars végét és a Emergence Dayt az új Gears of War játékban, amilyet még sosem láttunk.

 

 

A Gears of War franchise már a 360-as típus régmúlt évei óta az Xbox mellett van. Az Epic Games IP-je, amely ma már a The Coalition és így az Xbox Game Studios tulajdonában van, nemcsak a harmadik személyű lövöldözős játékkészítés mesterműve volt, hanem Marcus Fenix és társainak története is emlékezetesnek bizonyult. Lehetett sejteni, hogy jön egy új GoW játék. Ám meglepetésre ez a cím nem a 6. rész, hanem a sorozat előzménye lesz. Készen állsz a megjelenés napjára? A Gears of War: E-Day a következő állomás.

Öt évet kellett várnunk valami újdonságra a Gears of Warból, legalábbis egy rendes játékra, de most itt van.

Miközben a The Coalition az Unreal Engine 5-re való átállás és az őrületes látványvilággal való meglepés láttán a Gears 5: Hivebusters-szel akarta megkönnyíteni a várakozást a folytatásra, sokan már számoltuk a napokat a sorozat következő nagy megjelenéséig. Azonban nem a Gears 6 lesz a következő játék.

 

Gears of War előzményjáték Dom és Marcus főszereplésével

 

A Gears of War: E-Day meglepetésként és az Xbox Showcase-t lezáró „One More Thing” memoár részeként a Pendulum Wars utáni Sera-ra visz minket. Egy olyan háborús eseményre, amely szinte az egész bolygót elpusztította. A Locust Horde mindent és mindenkit kiirtott. Ebben az előzményjátékban, mint láttuk, Marcus és Dom történetét követhetjük végig a kezdeti időkben.

Akkoriban, amikor szembeszállnak a felszínt megtámadó első Locustokkal, akik sokkal véresebbek és kegyetlenebbek, mint valaha.

Azt nem árulták el, hogy melyik fejlesztőstúdió áll a háttérben. Amit tudunk, az, hogy az Unreal Engine 5 fogja hajtani a játékot. Méghozzá úgy, ahogyan még soha nem láttuk. A The Coalition, a sorozatért most felelős stúdió évekig szelídítette az Epic Games legújabb motorját, hogy grafikailag kiemelkedő élményt nyújtson. Ezt a Ninja Theory is megtett a Hellblade 2 esetében. Habár játszható pillantást még nem kaptunk az E-Dayre, az első mozgókép álomszépnek tűnik. (Lásd a cikk végén!)

Sokkal városiasabb, vadállatiasabb és nyomasztóbb környezet, amely úgy tűnik, hogy az első Gears of War launch traileréhez fog kapcsolódni, Gary Jules Mad Worldjével a háttérben. A probléma azonban a trailer végén jött: sem megjelenési ablak, sem évszám nincs megadva. Úgy tudjuk, a következő állomás ez az E-Day lesz, és nem a Gears 6. Azt azonban sajnos nem tudjuk, hogy mikor játszhatunk vele.

Forrás: YouTube

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu