[XGS 2024] Hivatalos: ezek az új Xbox Series-változatok érkeznek a közeljövőben! [VIDEO]

TECH HÍREK – A Microsoft bejelentette az Xbox Series három új változatát, amelyek 2024 karácsonyán kerülnek forgalomba.

 

 

Még mindig nem vetted meg az Xbox Series X/S-t, mert vártad az új verziót, ami több tárhelyet és egy kicsit esztétikusabb megjelenést kínál? Akkor a Microsoft gondolt rád az Xbox Games Showcase 2024-en. Ugyanis az egyik utolsó bejelentés az új Xbox konzol-verziókról szólt! Készülj fel, mert néhány hónap múlva új konzolokat vásárolhatsz, amelyek történetesen új színeket, több tárhelyet és számos jelentős fejlesztést kínálnak.

Ha mindig is vágytál egy fehér Xbox Series X-re, akkor elégedett lehetsz, mert a lenti videóban már be is jelentették ezt a változatot.

A Microsoft három Xbox konzolváltozatot mutatott be. Ezek közül kettő X , míg a harmadik egy S. A redmondi vállalat megerősítette, hogy 2024 karácsonyán kerülnek forgalomba, és hamarosan előrendelhetőek lesznek. Az árakat szerencsére már tudjuk, és az alábbiakban bemutatjuk nektek.

 

 

Xbox Series X/S

 

 

Az új Xbox Series X/S változatok:

  • Xbox Series S Robot White 1 TB – 349,99 euró (kb. 137 000 Ft)
  • Xbox Series X Digital Edition 1 TB (Robot White) – 499,99 euró (kb. 196 000 Ft)
  • Xbox Series X 2TB Galaxy Black Special Edition – 649,99 euró (kb. 255 000 Ft)

 

Míg tavaly az Xbox egy fekete Series S-t jelentett be 1TB tárhellyel, most a fehéret preferálókon volt a sor. A Microsoft viszont a digitális piacra készül nagy fogadást tenni. Méghozzá egy valamivel olcsóbb, digitális Xbox X Series-t dob piacra, 499,99 euróért. Másrészt a különleges Galaxy Black változat „ugyanazt a sebességet, teljesítményt és funkciókat kínálja, de kétszer annyi tárhellyel és egyedi dizájnnal” – olvasható a hivatalos honlapon. Meg kell jegyezni, hogy ez a kiadás limitált, így csak a leggyorsabbak vásárolhatják meg.

Az Xbox konzolok eladásai az elmúlt hónapokban a rekordbevételek ellenére visszaestek. Ám nagyon is lehetséges, hogy idén karácsonykor sok új játékos ugrik át a Microsoft konzoljára. Különösen, ha a jó sok más menő cím mellett a Call of Duty: Black Ops 6-ot a Game Passon keresztül kívánják játszani!

Forrás: YouTube, Xbox Wire

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV