Jönnek Zack Snyder skandináv istenei?! Íme az előzetes és a megjelenés dátuma! [VIDEO]

MOZI HÍREK – A Netflix újfent Zack Snyderrel dolgozik: egy epikus történet a dühös északi istenekről – ezt várhatjuk a Twilight of the Gods-tól.

 

 

Zack Snyder arra készül, hogy a Netflix idei nyarának sztárja legyen. Pár napja erősítette meg a Rebel Moon rendezői vágásainak megjelenési dátumát. Tegnap délután pedig bejelentette, hogy az őszi napéjegyenlőség előtt megjelenik az animációs filmekhez visszatérő Twilight of the Gods. A felvételekből pedig egy első pillantást is engedett nekünk. (Lásd a cikk végén!)

A sorozatot Jay Oliva (akit a DC animációs filmjeiből ismerhettek) és Eric Carrasco készítette, néhány epizódot pedig Zack Snyder rendezett, és egy hősies történetet mutat be szerelemről, veszteségről és bosszúról.

„Ez egy utazás a pokolba és azon túlra, fantasztikus tájakon, ádáz és véres csatatereken, istenségek és démonok ellen vívott háborúkon keresztül.”

A Twilight of the Gods Leif (Stuart Martin) király életét követi, akit Sigrid (Sylvia Hoeks), egy vasakaratú harcos ment meg a haláltól a csatatéren, akibe beleszeret. „A nászéjszakájukon Sigrid és Leif túlélik Thor (Pilou Asbæk) haragját és rémületét, aki kegyetlen bosszúhadjáratra indítja őket (és egy csapat kereszteslovagot), minden esély ellenére” – teszi hozzá a Netflix.

 

Nem csak Zack Snyder filmjeit találjuk a Netflixen

 

A Stone Quarry és a Xilam animációs stúdió kelti életre „Snyder merész és látványos vízióját az ősi északi mitológiáról”. A Netflix szeptember 19-re időzítette a fikció premierjét. Tegyük gyorsan hozzá, hogy a Netflixen további animációs filmek is várhatók, például az Arcane második évada vagy a The Witcher: Sirens of the Deep.

Forrás: YouTube

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu