Call of Duty: Black Ops 6: miképp hat a Game Pass a Treyarchra a fejlesztésben?

Mivel a Treyarch is már a Microsoft alá tartozik, miután az Activision Blizzard Kinget felvásárolta a redmondi tech óriás, csak idő kérdése volt, hogy mikor húzzák meg a Game Pass-ravaszt.

 

Az eddig eladási rekordokat döntögető Call of Duty tehát már idén kockázatos lépést tesz, ugyanis az idei felvonás már a megjelenéstől kezdve fel fog lépni az Xbox Game Passra. De ez hogyan hat a fejlesztésre? Yale Miller, a Treyarch senior fejlesztési igazgatója elmondta ezt részletesen a VGC-nek adott interjújában.

„A Game Passról még nem is tudunk olyan régóta. Ez egy olyan dolog volt, amiről kétségbe vontuk, hogy meg fog-e valósulni vagy sem. A kezdetektől fogva, a Call of Duty: Black Ops 6 kapcsán határozottan arra gondoltunk, hogy a játékosok már régóta nem játszottak Black Ops-játékkal. A Zombiesról egy nagy epikus élmény, hatalmas küldetéssorokkal és egy nagyszerű történettel; rengeteg olyan játékos van, aki egyszerűen nem fogja tudni, soha nem játszott még körökre osztott zombis élményt. Szóval hogyan taníthatjuk meg ezt az embereknek a többjátékos móddal és a mozgással kapcsolatos alapvető dolgokkal? Sok mindent meg kell mutatni a játékosoknak, ezért már a kezdetektől fogva azon gondolkodtunk, hogyan hozzuk be a játékosokat.

Mióta megtudtuk, hogy van Game Pass, újra átgondoltuk ezeket a dolgokat. Remélhetőleg minden eddiginél több játékos lesz, legalábbis ki fogják próbálni. Úgy gondoljuk, hogy egy klassz játékot csináltunk, amit szórakoztató játszani, és ami valóban sokféle élményt nyújt a különböző játékosok számára. Szóval hogyan tudjuk a játékosok számára egyértelművé tenni, hogy hogyan lehet „belelépni”, hogyan lehet megtapasztalni, hogyan lehet megtalálni a számukra megfelelő szórakozást, és hogyan lehet egyértelművé tenni, hogy ez a mód erről szól, és ez meg erről. A többjátékos módban is vannak csapatos módok, és rengeteg más dolog, amit csinálunk, szóval hogyan tudjuk világossá tenni a játékosok számára, akik talán még nem játszottak korábban Call of Duty-t, hogy „itt vannak a különböző ajánlatok, és itt vannak a módok, ahogyan hozzáférhetnek hozzájuk”,” mondta Miller.

A Call of Duty: Black Ops 6 október 25-én jelenik meg PlayStation 5-re, Xbox Series-re, PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. Nintendo Switch…?

Forrás: VGC

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)