Lollipop Chainsaw RePOP: több hasznos újítással készül a remake [VIDEO]

A Dragami Games által fejlesztett remake angol és japán szinkronnal, továbbá angol, japán, francia, olasz, német, spanyol, latin-amerikai spanyol, brazil portugál és hagyományos kínai felirattal, na meg a láncfűrésszel hamarosan meg fog jelenni.

 

Ázsiában és Japánban a megjelenés napjától lesz bolti verzió PlayStation 5-re és Nintendo Switch-re, míg másutt egy kicsivel később fog jönni a Lollipop Chainsaw RePOP, ami a 2012-ben megjelent eredeti remake-je lesz. A fejlesztés vezetését Yasuda Yoshimi vezette. Ez a verzió változatlanul hagyja a történetet, a hangsúlyt az életminőségi javításokra és a további játékmeneti tartalmakra helyezi. Juliet, a zombivadászok leszármazottja barátjával és családjával együtt harcol, hogy megállítsa a középiskolájában kezdődő zombi apokalipszist.

A játék felbontását full HD-re emelték, és a betöltési idők jelentősen lerövidültek. A láncfűrészes akciót felgyorsította a Chained Hits Hunting rendszer bevezetése, amelyben több egymás utáni ütés láncolása növeli a játékos támadási sebességét. A kombóakciók beviteli időzítései ki lettek igazítva, hogy jobban megfeleljenek a játékosok elvárásainak. A Chainsaw Blaster akciót javították a kapcsolható automatikus célpontkövető és tüzeő módokkal, valamint a 99-re megnövelt maximális lőszermennyiséggel, és már a játék legelejétől használható a Combo Actions.

Az eredeti módtól elkülönülve a Lollipop Chainshow RePOP-ban lesz egy RePOP mód, amely egyedi és színes, pop art ihletésű művészeti stílust használ a sebzéshatásokhoz. Egyedi, új láncfűrészek is vannak benne határozottan eltérő jellemzőkkel. 30 jelmez van, több mint az eredetiben. A négy új hajszínnel és láncfűrésszel együtt ez összesen 750 különböző lehetséges kombinációt jelent. Julliet szobája több funkcióval bővült, illetve egy Time Attack móddal versenyezhetünk a ranglétrára való feljutásért.

A Lollipop Chainsaw RePOP szeptember 25-én jelenik meg 50 dollárért (20 ezer forintért) PlayStation 5-re, Xbox Series-re, PC-re, illetve Nintendo Switch-re. A mi régiónkban valamikor októberben érkezik a lemezes/kazettás kiadás, így a megjelenés után legkorábban egy héttel számíthatunk erre a verzióra, ha esetleg a polcra tennénk.

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.