Színpadi balesetet szenvedett Sir Ian McKellen – friss részleteket közöltek az állapotáról!

MOZI HÍREK – Sir Ian McKellent kórházba szállították, miután leesett a színpadról a Player Kings londoni előadása közben.

 

 

Sir Ian McKellent hétfőn kórházba kellett szállítani, miután leesett a színpadról aktuális darabjának londoni előadása közben. A színész John Falstaff szerepében lép fel a Player Kings című darabban a West End-i Noel Coward Színházban.

McKellen éppen egy harci jelenetben vett részt, amikor leesett a színpad elejéről, és hallották, hogy fájdalmában felkiáltott.

A színházat kiürítették, a jelenlévőket pedig értesítették, hogy az esti előadás elmarad. Paul Nero író és műsorvezető az X-en írta:

„A közönséget sokkolta Sir Ian McKellen leesése a színpadról ma este a Noel Coward Színházban. A személyzet keményen dolgozik, hogy segítsen rajta. Gondolataink vele, a színészekkel és a stábbal vannak.”

 

A rajongók megdöbbentek és a legjobbakat kívánták McKellennek

 

Egy másik személy, aki jelen volt az előadáson, hozzátette: „Sokkoló volt látni, szörnyű esés volt. Reméljük, hogy nem sérült meg súlyosan, úgy tűnt, hogy nagy fájdalmai vannak.” A színész a beszámolók szerint magánál volt, amikor kisegítették a színházból.

Az előadáson jelenlévők közül mások is a közösségi médiában osztottak meg hasonló hitetlenkedő nyilatkozatokat, míg sokan mások a balesetről hallva jókívánságaikat küldték a színésznek, és mielőbbi felépülést kívántak neki.

McKellen április óta játszik a Player Kingsben, ami 12 hetes elkötelezettséget jelentett volna. A színész szereplése a darabban nagy visszhangot váltott ki, egyesek „kihagyhatatlannak” nevezték a darabot, már csak McKellen jelenléte miatt is.

 

Sir Ian McKellen „jó hangulatban” van az esés után

 

Órákkal azután, hogy Sir Ian McKellent kórházba szállították, a képviselője arról számolt be, hogy a színész „jól van”. Ezt követően a What’s On Stage megosztotta a Player Kings produkciós csapatának nyilatkozatát, akik részletesebb tájékoztatást adtak McKellen jelenlegi helyzetéről, és arról, hogy ez hogyan befolyásolja a közelgő előadásait. A közlemény így szól:

„A vizsgálatot követően a briliáns NHS-csapat biztosított minket arról, hogy gyorsan és teljes mértékben fel fog épülni, és Ian jó hangulatban van. A produkció úgy döntött, hogy a június 18-i, keddi előadást lemondja, hogy Ian pihenhessen. Az érintetteket a lehető leghamarabb, holnap értesítjük a vásárlási helyükön. Köszönjük Rachel és Lee orvosoknak, akik ott voltak a nézőtéren, valamint a helyszín összes dolgozójának a támogatást.”

McKellen a múlt héten arról beszélt, hogy fontolóra venné-e, hogy visszatérjen Gandalf szerepében a The Lord of The Rings: The Hunt for Gollum című filmben. Bár világossá tette, hogy nem tárgyaltak vele arról, hogy újra eljátssza a szerepét, mindenképpen megfontolná, ha – szavai szerint – még életben lenne. A jellegzetes akasztófahumora ma este új kontextusba került, hiszen 85 évesen McKellen bukása sokkal rosszabbul is végződhetett volna a szeretett sztár számára. A theGeek csapata nevében mielőbbi felépülést kívánunk neki!

Forrás: X, What’s On Stage

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu