Túl rövidnek érezted a Cyberpunk 2077-et? Vess egy pillantást erre az ingyenes bővítésre!

A Cyberpunk 2077: One More Light egy apró, ám kiváló történetbővítés, amelyet ráadásul ingyenesen letölthetsz.

 

 

Az egyetlen rossz dolog a Cyberpunk 2077-ben, hogy nem hosszabb, mint amilyen. Ám ez az apró de fontos, új sztoribővítmény garantáltan megdobogtatja a szíved. A játék megjelenése óta már majdnem négy év telt el, és a rázós kezdés ellenére mára minden idők egyik legjobb RPG-jévé nőtte ki magát.

A CD Projekt Red címe gyönyörű, de korrupt környezetével, érdekes történetével és epikus játékmenetével mindenki számára tartogat valamit. Így talán nem meglepő, hogy a fejlesztők már javában dolgoznak a folytatáson, amely jelenleg Project Orion kódnéven fut.

Egyelőre a rajongók még több tartalomra vágynak. Habár a Phantom Liberty DLC az első és egyetlen hivatalos bővítmény, a modderek máris átvették az irányítást. Extra küldetésekkel garantáltan visszacsalogatják a játékosokat Night Citybe.

Például a Nexus Mods oldalon található New Quest – One More Light mod, amelyet deceptius készített, egy teljesen új küldetést ad a játékhoz, amely a történet egy fontos eseménye után indul el.

A játék elején V elveszíti legjobb barátját, Jackie-t egy balul sikerült rablás során. Az alapjátékban a küldetés befejezése egyben a történet vége is. Azonban akkor nem, ha letöltöd ezt az ingyenes modot.

Miután a küldetés véget ért és eltelt 36 óra, V elmehet a Columbariumba. Itt megkeresheted Jackie fülkéjét és beszélhetsz vele. Elmondhatod neki, hogy mi történt a halála óta. Sőt, arra is van lehetőséged, hogy bármikor visszamenj és meglátogasd.

Ne feledd, hogy ez a küldetés csak akkor fog működni, ha a játékosok úgy döntöttek, hogy nem küldik Jackie testét Vikhez, hanem inkább az anyjához küldik.

Ez csak egy a Cyberpunk 2077-hez elérhető számos történetmod közül, amely még több történetet és tartalmat ad a hihetetlen RPG-hez. Érdekes körülnézni a Nexus Mods oldalon (lásd a lenti linket), mert több hasonló, a játék történetét kibővítő kiegészítést találni.

Forrás: Nexus Mods

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."