Jöhet a következő Mad Max-mozi?! Tom Hardy nyilatkozott

MOZI HÍREK – A Mad Max folytatásának tervei bizonytalanok a Furiosa langyos fogadtatását követően. Kiderült, mit gondol a dologról maga az új Max, vagyis Tom Hardy…

 

 

Tom Hardy a 2015-ös Mad Max: A harag útjában (Mad Max: Fury Road) Max Rockatansky új iterációjaként talált magára egy hollywoodi siker főszerepében. Ám nemrég csalódást keltő tájékoztatást adott a Mad Max-franchise-ba való esetleges visszatéréséről. Miután a Furiosa langyos fogadtatásban részesült a mozipénztáraknál, a folytatás terveit még mindig nem erősítették meg, és úgy tűnik, Hardy nem igazán táplál túl sok reményt arra, hogy ez megtörténik.

Hardy jelenleg legújabb filmjét, A motorosok című filmet népszerűsíti, és a Forbesnak adott interjújában nyersen nyilatkozott arról, hogy van-e esély arra, hogy visszatérjen a Mad Max-franchise-hoz egy lehetséges folytatásban, amely a The Wasteland címet viseli:

„Nem hiszem, hogy ez megtörténik.”

Tehát a The Bikeriders és a közelgő Marvel-film, a Venom: Az utolsó tánc mellett amely idén októberben kerül a mozikba, Hardy menetrendje szabadnak tűnik. Az interjúban a színészi „módszerekről” is nyilatkozott, mondván:

„Ó, nincs nekem módszerem. Olyan sok módszert tanultam – olyan sokat -, hogy mindenből veszel egy kicsit. Végső soron az alapvető, ami nekem van, ha van egyáltalán, az az, hogy >>Tetszik-e ez nekem? Mit szeretek benne?<<” és kérdezzünk. Ismerjem meg az embereket, akikkel együtt dolgozom rajta, különösen az írót, a rendezőt. Azt veszed, ami neked beválik, és mindenki más – ugyanúgy, ahogy én sem adnék tanácsot egy másik színésznek, hogyan csináljon valamit. Ez nem az én dolgom. Ez egy nyelv – bármilyen módszer szükséges. Ha valamit, akkor azt finomítottam, hogy csak a történetmesélés öröme”.

 

A Mad Max-franchise jövője a Furiosa után Tom Hardyval, vagy nélküle

 

2015-ben, a Mad Max: Fury Road sikere közepette a franchise jövője nagyszerűnek tűnt. Hardy maga mondta, hogy több Mad Max-filmben is szerepelni fog. A dolgok azonban megváltoztak. A Furiosa: A Mad Max Saga fogadtatása nem volt olyan hatalmas, mint amire mindenki számított. A Warner Bros vezetői hallgatnak a franchise jövőjéről. A film mindössze 160,6 millió dollárt hozott a 168 millió dolláros költségvetéssel szemben.

Míg Hardy figyelme jelenleg A motorosok című filmre irányul, George Miller nem mondta le a Mad Max: The Wasteland című film elkészítésének terveit. Nem is kellene más, csak egy jó forgatókönyv, a Warner Bros. bizalmának visszaszerzése, és a lehetőség, hogy erős játékosokat hozzon a képlethez; Hardy is ezek közé tartozik.

Forrás: Forbes

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu