Beyond Good & Evil: az eredeti kiadás búcsúzik a digitális boltoktól!

A Ubisoft nem akarja, hogy az eredeti Beyond Good & Evil elérhető legyen legálisan (másképp továbbra is meg lett őrizve, maradjunk ennyiben), mert átveszi a helyét az új kiadás.

 

A Steamen már nem lehet megvásárolni a Beyond Good & Evil-t, ugyanis ez az üzenet fogad minket: „A kiadó kérésére a Beyond Good and Evil le lett véve a Steamről, és nem bukkan fel a keresési eredmények között.” A GOG-on jelenleg még megvásárolható, ráadásul 50%-os kedvezménnyel, ugyanis július 4-éig másfél euróért (600 forintért!) megvásárolhatjuk a Ubisoft játékát. Az Xbox boltjából is eltűnt viszont, úgyhogy csak idő kérdése, hogy a CD Projekt DRM-mentes játékokat kínáló felületéről is búcsúzni fog a 2003-as akció-kaland, amelynek folytatását már nyugodtan nevezhetünk vaporware-nek, hiszen hiába jelentette be a Ubisoft, hogy ez mekkora nagy AAAA játék lesz, amiben a közösség is közreműködhet például zenéjükkel (na, ebből mi lett?), de a francia kiadó nem hajlandó bejelenteni, hogy a projektnek annyi.

Elvileg a mai nap folyamán fog több részletet közölni a Beyond Good & Evil 20th Anniversary Editionről a Ubisoft, ami a Limited Run Games közvetítés során fog felbukkanni. Ez magyar idő szerint este nyolc órakor veszi kezdetét, így valószínűleg a játékról a holnapi hírekben ismét szó lesz. Az évfordulós kiadásról a Ubisoft saját maga szivárogtatott, amikor a játék egy korai verzió egy hiba következtében néhány játékos számára elérhetővé várt, majd novemberben a Yves Guillemot vezette cég kijelentette, hogy az akkor még be sem jelentett játék 2024 elején fog megjelenni be nem jelentett platformokra.

A Beyond Good & Evil 2 megjelenésére meg annyi esély van mint nekünk megnyerni a lottót (bár ha megint ilyen egymás melletti négy számot húznak ki, a fene se tudja), ugyanis például az is hátráltatta a projektet, hogy tavaly meghalt a kreatív igazgatója, Emile Morel.

Forrás: VGC

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.