[NDD 2024] Marvel vs. Capcom Fighting Collection: Arcade Classics: retro bunyó [VIDEO]

A Capcom egy verekedős játék-kollekcióval igyekszik elnyerni a műfajt kedvelő és/vagy veterán játékosok pénzét.

 

A pakkban az alábbi játékok lesznek ott: X-Men: Children of the Atom, Marvel Super Heroes, Marvel vs. Capcom: Clash of Super Heroes, Marvel vs. Capcom 2: New Age of Heroes, Marvel Super Heroes vs. Street Fighter, X-Men vs. Street Fighter, illetve The Punisher. Úgyhogy nem éppen modern játékokra kell gondolni, de ettől függetlenül ezek továbbra is nagyszerű verekedős játékoknak tekinthetőek.

A gyűjteményben található összes játékban online ranked, casual és lobby meccsek is lesznek, hogy a játékosok megmutathassák képességeiket barátaiknak, családtagjaiknak és a világ más tájáról minden játékosnak. A gyűjtemény online játékmenete rollback netkóddal támogatott, ami erős és stabil online élményt nyújt. A gyűjtemény minden játékához globális ranglisták tartoznak, így a játékosok nyomon követhetik a lista élére vezető útjukat. Nem marad ki a training mód sem, így a játékosok megtanulhatják, gyakorolhatják és elsajátíthatják a mozdulataikat. A Spectator móddal nézhetjük, ahogy barátaink és vetélytársaink egymással megküzdenek. Nézzük meg a gyűjtemény továbbfejlesztett funkcióit, például a zenegépet, a játékon belüli múzeumot, vagy az új grafikus szűrőket. A klasszikus beat ’em up arcade játék, a The Punisher most először jelenik meg PC-re és modern konzolokra az Egyesült Államokban.

A Capcom rajongók, a verekedős játékok kedvelői, a képregények és szuperhősök rajongói számára a Marvel vs. Capcom Fighting Collection: Arcade Classics a legendás verekedős játéksorozat időtlen ünneplését ajánlja fel ikonikus karakterek változatos listáját, továbbfejlesztett funkciókat és versenyképes játékmenetet kínálva. Éljük át újra a nosztalgiát, vagy fedezzük fel először a maradandó klasszikusokat, egyesítve minden generáció rajongóit a Capcom legendás verekedős játéksorozatának ünneplésében.

A Marvel vs. Capcom Fighting Collection: Arcade Classics nem csak digitálisan fog megjelenni, hanem bolti kiadást is kapni fog. A megjelenés valamikor 2024-ben lesz PlayStation 4-re, PC-re (Steam), illetve Nintendo Switch-re. Már csak annyi a kérdés, hogy a lemezes kiadás errefelé is kapható lesz-e.

Forrás: Gematsu

 

 

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)