[NDD 2024] Super Mario Party Jamboree: minijátékok, maxi élmények [VIDEO]

Nem csak a hardcore játékosokat célozza meg a Nintendo, és ez az IP, ami már a Nintendo 64 óta felbukkant mindegyik platformon, a Switch legjobban eladott címei között is joggal van ott.

 

A Super Mario Party-ból több mint 20 millió példányt értékesített a Nintendo, a Mario Party Superstars is kb. 13 milliót hozott össze a nagy N-nek, és minden bizonnyal a Super Mario Party Jamboree is képes lesz nyolc számjegyből álló (tehát minimum 10 milliós) eladásra, mert az előző két részhez képest a Switch egyik legkifinomultabb Mario Party-címének tűnik. Nagyobb, szebb és több lehet így mint a Super Mario Party és a Mario Party Superstars.

Mario és barátai egy hatalmas szigeti üdülőhelyre érkeznek a Mario Party-sorozat legújabb részében. Fedezzünk fel öt új játéktáblát: közlekedjünk a mozgólépcsőkön a Rainbow Galleria-ban, maradjunk a pályán a Roll ’em Raceway-en, vagy például keverjük össze a dolgokat egy aktív vulkánnal a Goomba Lagoonban. A korábbi Mario Party játékokból két játéktábla is visszatér. Ezen kívül több mint 110 minijáték áll rendelkezésre. Ez a Mario Party-sorozat eddigi legnagyobb választéka. Tapasztaljuk meg az akciódús kihívásokat, az eszünket próbára tevő rejtvényeket, és néhány minijátékot mozgásvezérléssel is teljesíthetünk. Ez még nem minden: akár 20 játékos is megmérkőzhet egymással online a Koopathlon módban. Próbáljunk meg mindent megtenni, hogy mi legyünk a legjobbak. Hamarosan kezdetét veszi az eddigi legnagyobb Mario Party.

A Koopathlon mód kissé hasonlít arra, amit a Fall Guys kínál (talán ebből vehette az ihletet a nagy N), de mindenesetre a többjátékos módban is lehetőség lesz a barátságokat tönkretenni, ugyanis ebben kifejezetten éllovas a Mario Party. A Super Mario Party Jamboree esetében is úgy látjuk, hogy ebből nem lesz Switch 2 verzió (ezt viszont 100%-os bizonyossággal ki merjük jelenteni a Metroid Prime 4: Beyond kapcsán), hiszen ez sem 2025-ben fog megjelenni a Switch-re, hanem október 17-én.

Forrás: Gematsu

 

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)